+
-+ Tulosta

Kulttuurin avustukset

Kouvolan kaupunki jakaa vuosittain harkinnanvaraisia avustuksia kouvolalaisille, aktiivisesti kulttuuritoimintaa harjoittaville yhdistyksille, yhteisöille ja järjestöille.

Kouvolan kaupungin aikuisväestön lautakunta jakaa vuosittain kulttuuritoimintaan kohdennettuja harkinnanvaraisia avustuksia. Vuosittainen avustus riippuu käytettävissä olevasta määrärahasta, hakemusten määrästä ja lautakunnan harkinnasta.

Kouvolan avustustoiminnan tavoittena on edistää kuntalaisten hyvinvointia, mahdollistaa kaupungin ja toimijoiden välistä yhteistyötä sekä korostaa vapaan kansalaistoiminnan merkitystä ja moniarvoisuutta. Avustustoiminnan keskeisiä tehtäviä ovat yhteisöllisyyden ja vapaaehtoistoiminnan vahvistaminen, aktiivisen harrastustoiminnan lisääminen sekä hyvinvoinnin ja kumppanuuden vahvistaminen.

Avustusta saaneen yhteisön edellytetään julkaisevan joko toimintakertomuksessaan tai tapahtumatiedottamisella ja kotisivuilla, että yhteisö on saanut Kouvolan kaupungilta avustusta.

Toiminta-avustuksesta päättää aikuisväestön lautakunta. Kohde- ja tilavuokra-avustuksesta päättää aikuisväestön palvelujen johtaja lautakunnan hyväksymien jakoperusteiden mukaisesti.


Avustusmuodot ja jakoperusteet [pdf, 5 MB]

Avustusmuodot

Dorrit ja August Fuchsin rahaston apurahat
Kohdeavustus
Tilavuokra-avustus
Toiminta-avustus

Hakemus liitteineen tulee toimittaa

  • postitse osoitteella Kouvolan kaupunki, Yhteisöllisyyden edistäminen, Porukkatalo, Savonkatu 23, 45100 Kouvola
  • käyntiosoitteeseen Porukkatalo, Savonkatu 23, 2. krs.
  • sähköisesti (ei Fuchs)
  • Toiminta-avustukset tulee toimittaa kaupungin kirjaamoon.

Hakemusten tulee olla perillä määräpäivänä klo 15.00 mennessä.
Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.

Yhteystiedot

Yhteisötyökoordinaattori
Leena Järvenmäki,
puh. 020 615 4032

Palvelupäällikkö
Anne Eriksson
puh. 020 615 8492

Sähköposti
etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme