+
-+ Tulosta

Hallintopalvelut

Kirjaamo

Kaupungintalon 3. kerros, huone 311, kirjaamo(at)kouvola.fi
Kirjaamossa kirjataan kaupunginvaltuustolle ja kaupunginhallitukselle saapuvat asiakirjat ja merkitään asioiden käsittelyvaiheet. Kirjaamosta voi tiedustella sekä keskeneräisten että päätettyjen asioiden vaiheita. Kirjaamossa otetaan vastaan kuntalaisaloitteet.

Yhteispalvelupiste

Kaupungintalon kartta -ovien ja porraskäytävien sijaintiKlikkaa kuva suuremmaksi!
Yhteispalvelupisteestä saa opastusta ja yleisneuvontaa Kouvolan kaupungin palveluista. Yhteispalvelupiste sijaitsee kaupungintalolla, Torikatu 10, A-ovi. Lue lisää.

Kuulutukset

Kaupungin viralliset ilmoitukset julkaistaan kaupungin julkisten kuulutusten ilmoitustauluilla kaupungintalon edustalla sekä Tekniikka- ja ympäristötalolla Kuusankoskella. Tarpeen mukaan kuulutukset julkaistaan myös alueen sanomomalehdissä. Internetissä kuulutukset julkaistaan www.kouvola.fi -sivuston ajankohtaisissa uutisissa ja kuulutukset -sivulla.

Arkistopalvelut Aukioloajat Avustukset eKouvola - sähköinen asiointi Hankkeet Kaupungin johto Lomakkeet Organisaatiot Tietosuoja

Yhteystiedot

Kouvolan kaupunki
020 615 11
Faksi: 020 615 3054
kirjaamokouvola.fi
Torikatu 10
PL 85
45101
Kouvola
Aukioloajat: Puhelinvaihde avoinna ma-pe klo 8-16
Katja Tommiska
Hallintojohtaja
020 615 8651
katja.tommiskakouvola.fi

kirjaamo[at]kouvola.fi
etunimi.sukunimi@kouvola.fi

Laskutusosoitteet

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme