+
-+ Tulosta

Kaupunki ja hallinto

Uutiset

 • 25.4.2018 Kaupungin ympäristöryhmän toiminta on käynnistynyt

  Kouvolan kaupungin ympäristöryhmä ohjaa valtuuston hyväksymän ympäristöohjelman toteuttamista. Ohjelman toteuttamiseen liittyvät muun muassa energiatehokkuuden parantaminen ja uusien, kestävien ratkaisujen etsiminen sekä kiertotaloudessa että työyksiköiden lähiarjessa.

 • 24.4.2018 Uusi sivusto Kouvolan keskustan markkinointiin!

  Yrittäjäksi ytimeen! Liiketilat keskeisellä paikalla, ilmaiset parkkipaikat ja loistavat kulkuyhteydet ympäri Suomen - meiltä löytyy kaikki. Uudella sivustolla esittelemme Kouvolan keskustaa ja sen tarjoamia mahdollisuuksia yrittämiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen. Sivusto näyttää, mitä kaikkea keskustassa onkaan. Sivuston löydät osoitteesta www.kouvolaan.fi .

 • 19.4.2018 Kaupunginvaltuustossa 23.4.2018 käsiteltäviä asioita

  Kouvolan kaupunginvaltuusto käsittelee kokouksessaan 23.4.2018 mm. Vapaaehtoisen sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän perustamista , hakeutumista valinnanvapauspilottiin, Kimolan kanavan kunnossapito- ja omistusjärjestelyjä sekä Nuorisokeskus Anjalan Kivinavetan hankesuunnitelman ja kokonaiskustannusarvion muutoksen hyväksymistä. Voit seurata kokousta suorana lähetyksenä verkossa tai katsoa kokouksen jälkikäteen.

 • 17.4.2018 Kaupunginhallituksen päätöksiä 16.4.2018

  Kouvolan kaupunginhallitus käsitteli kokouksessaan 16.4.2018 vapaaehtoisen sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän perustamista Kymenlaaksoon ja hakeutumista valinnanvapauspilottiin. Lisäksi käsiteltiin mm. Kimolan kanavan kunnossapito- ja omistusjärjestelyjä sekä siihen liittyvää talousarviomuutosta ja Pioneerikoulun saneeraushanketta sekä siihen liittyvää talousarviomuutosta.

 • 12.4.2018 Kaupunginhallituksessa maanantaina 16.4.2018 käsiteltäviä asioita

  Kouvolan kaupunginhallitus käsittelee kokouksessaan 16.4.2018 vapaaehtoisen sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän perustamista Kymenlaaksoon ja hakeutumista valinnanvapauspilottiin. Lisäksi käsitellään mm. Kimolan kanavan kunnossapito- ja omistusjärjestelyjä sekä siihen liittyvää talousarviomuutosta ja Pioneerikoulun saneeraushanketta sekä siihen liittyvää talousarviomuutosta.

 • Katso kaikki uutiset

Tapahtumat