+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Muutoksia Elimäen suunnan bussiliikenteessä ja päivityksiä aikatauluvihkoon

3.1.2019

Linja-autojen kaukoliikenteeseen on tullut useita muutoksia, jotka vaikuttavat myös Kouvolan sisäiseen paikallisliikenteeseen. Muutoksia on erityisesti Savonlinjan Helsingin suunnan pikavuoroissa. Matkakeskuksen ja Elimäen välille on lisätty Kouvolan kaupungin linjan 4 viikonloppuvuoroja. Lisäksi aikatauluvihkoa on korjattu Kausalan ja Lappeenrannan suuntien liikenteen osalta.

Savonlinjan lakkautukset Kouvolan ja Helsingin välisessä kaukoliikenteessä vaikuttavat Elimäen suunnan vuorotarjontaan. Arkipäivisin jatkaa kaksi Savonlinjan ja Kymen Charterlinen yhteistyössä toteuttamaa vuoroa. Vuorot lähtevät maanantaista perjantaihin Matkakeskukselta klo 7:35 ja 13:15 ja ajavat Kuusankosken ja Elimäen kautta. Elimäeltä vuorot lähtevät maanantaista perjantaihin klo 13:15 ja 19:30 ja ajavat Kuusankosken kautta Matkakeskukselle. Vuoroilla käy maksuvälineenä Waltti-kortti Kouvolan sisäisillä matkoilla.

Kouvolan kaupunki on järjestänyt viikonlopuille uusia Elimäen Liikenteen liikennöimiä vuoroja linjalle 4. Vuorot alkavat liikennöidä lauantaista 5.1. alkaen. Alta näet lisätyt viikonloppuvuorot (aukeaa klikkaamalla isommaksi). Huomaa erityisesti kokeilussa oleva lauantain ja sunnuntain välisen yön yövuoro, joka lähtee Matkakeskukselta klo 1:35!

Aikatauluvihkoon on tehty muutoksia Kymen Charterlinen liikennöimiin Kausalan vakiovuoroihin. Osa vuoroista kulkee tarvittaessa Tornionmäen KSAO:n toimipisteen kautta! Vuoroilla käy maksuvälineenä Waltti-kortti Kouvolan sisäisillä matkoilla. Muutoksia on myös Lappeenrannan suunnan Liikenne Vuorelan vuoroissa. Lisäksi ennakkotietona on merkitty Pohjolan Liikenteen helmikuun lopussa lakkautettavat pikavuorot.

Aikatauluvihkoon tehdyt korjaukset ja korjatun aikatauluvihkon voit käydä katsomassa tästä.

Ajankohtaiset tiedot Kouvolan joukkoliikenteestä löytyvät osoitteesta www.kouvolanbussit.fi sekä Facebookista www.facebook.com/kouvolanbussit.

Lisätietoja:

Joukkoliikennelogistikko Antti Pakkanen
020 615 6635

Joukkoliikennekoordinaattori Juulia Hyvärinen
020 615 9077

joukkoliikenne(a)kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme