+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Kysely Kotkan ja Kouvolan välisestä junaliikenteestä

13.12.2018

Vastaa kyselyyn Kotka - Kouvola yhteysvälin kehittämiseksi. Xamk tekee selvitystä Kotka - Kouvola junaliikenteen parantamiseksi ja on avannut kyselyn, jossa voit kertoa mielipiteesi aiheesta. Kyselyyn pääset vastaamaan tästä.

Sinun ei tarvitse olla junan käyttäjä vastataksesi kyselyyn. Olemme kiinnostuneita kaikista mielipiteistä yhteysvälin kehittämiseksi. Kysely sisältää kysymyksiä muun muassa junien aikatauluista, juna-asemista ja -seisakkeista. Lisäksi olemme kiinnostuneet, kuinka yleensä matkustat.

Kysely on ensimmäinen osa selvitystä Kotka-Kouvola yhteysvälin käytettävyyden ja palvelutason kehittämiseksi. Selvityksen tavoite on luoda junille aikataulu, jota käyttäen useampi voisi käyttää junaa matkustaessaan kaupunkien välillä. Selvitys on määrä olla valmis huhtikuussa 2019.

Kyselyyn vastaaminen kestää 4-12 minuuttia. Halutessasi voit jättää yhteystietosi osallistuaksesi arvontaan tai auttaaksesi meitä kehittämään junayhteyttä myös keväällä. Kyselyn lopussa pääsee osallistumaan arvontaan, jossa palkintona 3 kpl 50€ taksikortteja. Selvitys tehdään "Kotka-Kouvola yhteysvälin kehittäminen" -hankkeessa. Hankkeen rahoittaa Kymenlaakson liitto.

Kyselyyn pääset vastaamaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

Kyselyyn pääsee myös Kymenlaakson liiton sivuilta www.kymenlaakso.fi, Oikopolut otsikon alta: YHTEYSVÄLI -KYSELY.

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Petri Kähärä
petri.kahara@xamk.fi
044 702 8963

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme