+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Miten Kouvolan bussiliikenne toimii? Vastaa kyselyyn!

23.11.2018

Kouvolan kaupunki selvittää vuosittain joukkoliikenteen käyttäjien tyytyväisyyttä joukkoliikennepalveluihin. Vastaa kyselyyn 20.12.2018 mennessä osoitteessa kouvolanbussit.fi tai suoraan tästä.

Miten Kouvolan bussiliikenne mielestäsi toimii? Kouvolan kaupunki mittaa vuosittain tyytyväisyyttä joukkoliikenteen palveluihin. Kysely toteutetaan nyt toisen kerran. Toivomme, että vastaat kyselyyn ja vaikutat omalta osaltasi paikallisliikenteen kehitykseen. Erityisen tärkeää vastaaminen on, sillä vuonna 2018 Kouvolan joukkoliikenteessä on toteutettu useita uudistuksia.

Vastaa kyselyyn 20.12.2018 mennessä osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/97762B4EAF372A7B. Vastaaminen vie aikaa noin 5 minuuttia. Tarvittaessa kyselyyn vastaaminen on mahdollista myös Bussimatkatoimistossa (Torikatu 2), mutta suosithan nettivastaamista. Vastauksesi antaa arvokasta tietoa joukkoliikenteen nykytilasta. Kiitos jo etukäteen!

Huomioithan, että joukkoliikenteen tulevasta kehittämisestä on tulossa yksityiskohtaisempi kysely vuoden 2019 puolella.

Ajankohtaiset tiedot Kouvolan joukkoliikenteestä löytyvät osoitteesta www.kouvolanbussit.fi sekä Facebookista www.facebook.com/kouvolanbussit. Reitit ja aikataulut löytyvät kätevästi reittioppaasta kouvola.digitransit.fi.

Lisätietoja:

Joukkoliikennekoordinaattori Juulia Hyvärinen
020 615 9077

Joukkoliikennelogistikko Antti Pakkanen
020 615 6635

joukkoliikenne(a)kouvola.fi


Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme