+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Palvelulinja Hessun reitissä ja aikataulussa muutoksia 1.10. alkaen

18.9.2018

Kuusankosken alueen palvelulinja Hessun reittiin ja aikatauluihin on tehty muutoksia, jotka astuvat voimaan 1.10.2018 alkaen. Muutoksilla vastataan Kuusankosken terveysaseman vastaanottopalvelun muuttoon Katajaharjuun lokakuun alussa.

Kuusankosken terveysaseman vastaanottopalvelu muuttaa lokakuun alussa Katajaharjuun osoitteeseen Puhjontie 17. Kuusankosken alueen palvelulinja Hessun reittiä muutetaan niin, että auto pysähtyy uuden terveysaseman pihassa alkaen 1.10.2018. Samalla aikatauluihin tulee muutoksia.

Hessu-palvelulinja on kaikille avointa aikataulun mukaista reittiliikennettä, jota liikennöidään maanantaista perjantaihin arkipyhiä lukuun ottamatta. Hessu liikennöi Kuusankosken alueella ja tiistaisin on yhteys Jaalaan sekä Kouvolan keskustaan. Palvelulinjan auto on matalalattiainen auto, johon on helppo nousta kyytiin myös pyörätuolin tai rollaattorin kanssa.

Hessun lisäksi Katajaharjun terveysasemalle pääsee julkisella liikenteellä linjan 1 matalalattiabusseilla. Linja 1 pysähtyy noin 300 metrin päässä uusista terveysaseman tiloista Kuusaantiellä pysäkeillä Katajaharju E ja P. Pysäkeiltä on yhteys terveysaseman pihaan kevyen liikenteen väylää pitkin.

Hessun reitti ja aikataulu 1.10. alkaen:
https://www.kouvola.fi/material/attachments/newfolder_193/X2YinWnV5/Hessu_esite_2018.pdf

Lisätietoja terveysaseman muutosta:
https://www.kouvola.fi/index/uutiset/2018/08/kuusankoskenterveysasemanvastaanottopalvelumuuttaalokakuunalussakatajaharjuun.html

Ajankohtaiset tiedot Kouvolan joukkoliikenteestä löydät osoitteesta www.kouvolanbussit.fi sekä Facebookista www.facebook.com/kouvolanbussit. Reitit ja aikataulut löytyvät kätevästi reittioppaasta kouvola.digitransit.fi.

Lisätietoja:

Joukkoliikennelogistikko Antti Pakkanen
020 615 6635

Joukkoliikennekoordinaattori Juulia Hyvärinen
020 615 9077

joukkoliikenne@kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme