+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Joukkoliikenteen talviaikataulut voimaan 9.8.

1.8.2018

Kouvolan bussien talviaikataulut tulevat voimaan torstaina 9.8. Aikataulut löytyvät osoitteesta kouvolanbussit.fi ja painettu aikatauluvihko tulee jakoon viikolla 32.

Kouvolan bussit siirtyvät liikennöimään talviaikataulun mukaisesti koulujen alkaessa torstaina 9.8.2018. Sähköinen versio aikatauluvihkosta löytyy nyt osoitteesta kouvolanbussit.fi. Talvikauden 2018-2019 painetun aikataulun voi noutaa ensimmäisenä Bussimatkatoimistosta, Matkahuollosta ja kaupungin yhteispalvelupisteestä viikon 32 alkupuolella. Aikataulu tulee jakoon myös kirjastoihin ja linja-autoihin viikoilla 32 ja 33. Syksyn aikataulut voi tarkistaa myös reittioppaasta kouvola.digitransit.fi., jonne syksyn aikataulun mukainen vuorotarjonta päivittyy parin päivän kuluessa.

Huomioitavaa ja muutoksia talven aikataulukaudella:

  • Koulupäivälinjoille on annettu linjanumerot, jotka näkyvät aikataulujulkaisuissa, reittioppaassa ja autoissa. Huomaa erityisesti, että Kuusankosken koulupäivälinjat 9, 11 ja 13 ovat jatkossa 20, 21 ja 22.
  • Korian linja 4A on 9.8. alkaen 4K.
  • Linjat 1 ja 2 on eroteltu niin, että linja 1 ajaa aina Kuusaantietä ja linja 2 Kymintehtaan ja Ahlmanintien kautta.
  • Linja 7 jatkaa poikkeusreitillä Mäyränkorven tiesaneerauksen vuoksi. Linja palaa normaalireitilleen myöhemmin syksyllä. Ajankohdasta tiedotetaan erikseen.

Ajankohtaiset tiedot Kouvolan joukkoliikenteestä löydät osoitteesta www.kouvolanbussit.fi sekä www.facebook.com/kouvolanbussit.

Lisätietoja:

Joukkoliikennelogistikko Hanna Piispa-Malinen
020 615 6635

Joukkoliikennekoordinaattori Juulia Hyvärinen
020 615 9077

joukkoliikenne@kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme