+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Palvelulinja Hessun liikennöitsijä vaihtuu

15.6.2018 Kuusankosken alueella liikennöivän palvelulinja Hessun liikennöitsijä on 2.7.2018 alkaen Etelä-Suomen Linjaliikenne.

Kuusankosken alueella liikennöivän palvelulinja Hessun liikennöitsijä vaihtuu 2.7.2018 alkaen. 2.7.2018 alkaen liikennöitsijänä toimii Etelä-Suomen Linjaliikenne. Liikennöitsijän vaihtumisen myötä puhelinnumero autoon muuttuu: uusi puhelinnumero on 040 186 6393. Reitti ja aikataulut säilyvät samoina. Reitin ja aikataulut voit tarkistaa www.kouvolanbussit.fi/.

Hessu liikennöi arkipäivisin maanantaista perjantaihin Kuusankosken alueella. Tiistaisin vuorolla on myös yhteys Jaalaan sekä market alueelle (Veturi ja Prisma) ja Kouvolan keskustaan.

Palvelulinjat ovat kaikille avointa aikataulutettua reittiliikennettä. Maksuvälineenä kelpaa käteinen ja Waltti-kortti. SHL- ja VPL-kortilla matkustaminen on maksutonta. Aikataulut sallivat henkilökohtaisen palvelun ja tarvittaessa auto voi poiketa vakioreiteiltä. Lähtökohtaisesti kyytiin pääsee reitin linja-autopysäkeiltä, mutta jos kulkeminen pysäkille on hankalaa, auto voi noutaa asiakkaan kotiportilta. Noudon voi sopia kuljettajan kanssa edellisellä matkustuskerralla tai soittamalla autoon viimeistään 30 min ennen lähtöä.

Ajankohtaiset tiedot Kouvolan joukkoliikenteestä löytyvät osoitteesta www.kouvolanbussit.fi sekä Facebookista www.facebook.com/kouvolanbussit.

Lisätietoja:

Joukkoliikennelogistikko Hanna Piispa-Malinen
020 615 6635

Joukkoliikennekoordinaattori Juulia Hyvärinen
020 615 9077

joukkoliikenne@kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme