+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Uusi joukkoliikenteen reittiopas käyttöön

28.5.2018 Kouvolan bussien reitti- ja aikataulutiedot löytyvät 4.6.2018 alkaen uudesta reittioppaasta osoitteessa kouvola.digitransit.fi. Ajantasainen matkaopas helpottaa liikkumista ja toimii myös mobiilisti.

Kouvolan kaupunki on liittynyt Digitransit-palveluun, johon rakennettu joukkoliikenteen reittiopas otetaan käyttöön kaupungin sisäisessä joukkoliikenteessä kesän aikataulukauden alkaessa 4.6.2018. Opas löytyy osoitteesta kouvola.digitransit.fi. Matkahuollon sähköinen paikallisliikenteen reittiopas pysyy käytössä vielä kesän ajan uuden reittioppaan rinnalla. Uusi reittiopas on jo avoinna, joten kesän aikatauluja ja reittejä voi käydä tarkastelemassa.

Digitransit-reittiopas toimii sujuvasti sekä tietokoneella että mobiilisti. Reittiopas paikantaa sijaintisi ja kertoo lähimmät pysäkit, linjat ja reitit. Reittejä voi etsiä oman sijainnin, osoitteen, kohteen nimen tai pysäkin perusteella. Lisäksi reittioppaaseen voi tallentaa suosikiksi esimerkiksi omia usein käytettyjä lähtöpisteitä, kuten kodin tai työpaikan osoitteen. Reittiopas myös muistaa aikaisemmin tehdyt haut.

Testaa uutta reittiopasta ja kerro, mikä toimii ja mikä ei. Ilmoitathan mahdollisista havaitsemistasi kehityskohteista sähköpostitse joukkoliikenne@kouvola.fi, niin teemme tarvittaessa muutoksia tai viemme palautteen eteenpäin palveluntarjoajalle.

Ajankohtaiset tiedot Kouvolan joukkoliikenteestä löytyvät osoitteesta www.kouvolanbussit.fi sekä Facebookista www.facebook.com/kouvolanbussit.

Lisätietoja:

Joukkoliikennelogistikko Hanna Piispa-Malinen
020 615 6635

Joukkoliikennekoordinaattori Juulia Hyvärinen
020 615 9077

joukkoliikenne@kouvola.fi


#kouvola #kouvolanbussit #joukkoliikenne #kouvolankaupunki #kouvolakasvuun #kouvolakartalle @kouvolanbussit @kouvolankaupunki @kouvolakaupunki

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme