+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Bussien kesäaikataulut ja uusi linjanumerointi voimaan 4.6. alkaen

11.5.2018

Joukkoliikenteen kesäaikataulut tulevat voimaan 4.6.2018. Uusissa aikatauluissa linjanumerointiin on tehty muutoksia.

Kesän aikataulukausi alkaa 4.6.2018. Aikataulu on saatavilla sähköisesti sivulla kouvolanbussit.fi ja se jaetaan kotitalouksille 15.5. Kouvolan kaupungin tiedotuslehden liitteenä. Lisäksi aikatauluvihko on saatavissa Matkahuollosta, Bussimatkatoimistosta, kirjastoista ja kaupungin yhteispalvelupisteestä viikolla 20.

Uuden aikataulun myötä linjanumerointia on pyritty selkeyttämään ja yksinkertaistamaan. Katso taulukko uudistetuista linjanumeroista täältä.

Kuusankosken suuntaan kulkevat linjat 1 ja 2, joista linja 1 jatkaa aina Voikkaalle asti. Linjan 7 reitti kulkee kesällä poikkeuksellisesti Kuusaantietä pitkin Suoratien ja Haaralankujan katusaneerauksen vuoksi. Linja 3 liikennöi reittiä Matkakeskus - Myllykoski - Inkeroinen - Anjala. Jaalaan liikennöi jatkossa linja numero 9. Linjan 9 reitti kulkee Kauppalankadun, Ahlmanintien ja Kymintehtaan kautta. Linjalla 4 pääsee tuttuun tapaan Korian - Elimäen suuntaan ja linjalla 5 Valkealan suuntaan.

Ydinkeskustan linjatunnuksista on poistettu ylimääräiset kirjaimet ja uusittu numerointia. 10L:n eli Lehtomäen linjan uusi numero on 11. Linja 12T on jaettu kahdeksi linjaksi: 12 kulkee välillä Matkakeskus-Tornionmäki ja 13 kiertää Mielakan kautta. Reittikartat löytyvät sivulta kouvolanbussit.fi toukokuun loppuun mennessä.

Linjat 1, 7, 10, 11, 12, 13 ja 14 ajetaan matalalattiakalustolla. Linja 3 ajetaan matalalattiakalustolla niillä vuoroilla, joissa liikennöitsijänä on Elimäen Liikenne.

Ajankohtaiset tiedot Kouvolan joukkoliikenteestä löytyvät osoitteesta www.kouvolanbussit.fi sekä Facebookista www.facebook.com/kouvolanbussit.

Lisätietoja:

Joukkoliikennelogistikko Hanna Piispa-Malinen
020 615 6635

Joukkoliikennekoordinaattori Juulia Hyvärinen
020 615 9077

joukkoliikenne@kouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme