+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Kouvola-Xi´an konttijunayhteyden hyödyntämistä vauhditettiin onnistuneesti Kiinan-matkalla

16.5.2018
Kouvolan kaupungin johtavat luottamushenkilöt ja virkamiesjohto tapasivat Kiinan Xi´anissa 9.–14.5.2018 Shaan`xin maakunnan ja Xian´in kaupungin johtoa. Palavereissa sovittiin konttijunayhteyden potentiaalin yhteismarkkinoinnista. Se alkaa Helsingissä 8. kesäkuuta järjestettävällä, pohjoismaisille globaaleille yrityksille suunnatulla tapahtumalla. Tilaisuudessa lanseerataan Pohjoisen Euraasian kasvualusta.
 

Kävelykatu Manskin vesiaihe poissa käytöstä

15.5.2018
Kävelykatu Manskin Keskikadun vesiaihe on pois käytöstä. Käyttöönottovaiheessa on ilmennyt vesijohtovuoto, joka on todennäköisesti vesiaiheen kaivon liitoksessa. Vikaa kartoitetaan ja vesiaihe pyritään saamaan käyttöön mahdollisimman pian.

Bussien kesäaikataulut ja uusi linjanumerointi voimaan 4.6. alkaen

11.5.2018
Joukkoliikenteen kesäaikataulut tulevat voimaan 4.6.2018. Uusissa aikatauluissa linjanumerointiin on tehty muutoksia.

Mäyränkorven katuremontti tuo muutoksia alueella liikkumiseen

8.5.2018
Suoratien ja Haaralankujan katusaneeraus alkaa kesällä ja muuttaa Mäyränkorven läpiajoliikenteen reittiä. Läpiajoliikenne ohjataan urakan ajaksi pois alueelta ja bussit siirtyvät kulkemaan Kuusaantietä pitkin. Myös kevyenliikenteen väylä on pois käytöstä.

Brankkarin pysäköintijärjestelyt uudistuvat

4.5.2018
Tekninen lautakunta saa 8.5.2018 hyväksyttäväkseen Brankkarin yleisen alueen suunnitelman. Suunnitelma koskee Tuulensuojanaukion ja Brankkarinaukion välisen pysäköintialueen rakentamista sekä siihen liittyviä vihertöitä.

Kouvola mukana edistämässä itäistä Suomea palvelevaa nopeaa junayhteyttä

2.5.2018
Kouvolan kaupunki yhdessä Itä-Suomen maakuntaliittojen, kaupunkien, yrittäjäjärjestöjen ja kauppakamarien vetoaa liikenne- ja viestintäministeriin ja Liikennevirastoon nopean itäisen Suomen ratayhteyden saamiseksi.

Kaupungin katu- ja vesihuollon saneeraukset Myllykoskella

30.4.2018
Kouvolan kaupungin yhdyskuntatekniikka saneeraa Myllykoskella Kaarlontietä, Esan-, Martin- ja Kynttiläkujat. Saneerauksessa uusitaan katurakenteet, vesihuoltoon liittyvät vesijohdot, viemärit ja sadevesiviemärit, uudistetaan katuvalaistus sekä sähköverkkoa.

Uusi sivusto Kouvolan keskustan markkinointiin!

24.4.2018
Yrittäjäksi ytimeen! Liiketilat keskeisellä paikalla, ilmaiset parkkipaikat ja loistavat kulkuyhteydet ympäri Suomen - meiltä löytyy kaikki. Uudella sivustolla esittelemme Kouvolan keskustaa ja sen tarjoamia mahdollisuuksia yrittämiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen. Sivusto näyttää, mitä kaikkea keskustassa onkaan. Sivuston löydät osoitteesta www.kouvolaan.fi .

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme