+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

 

Vuoden 2019 kaavoitushankkeet ja muut ajankohtaiset Asuminen ja ympäristö -toimialan suunnittelu- ja työkohteet yksiin kansiin

17.1.2019
Kouvola suunnittelee ja rakentaa 2019 on valmistunut. Kyseessä on julkaisu, jossa esitellään Kouvolan kaupungin ja Kymenlaakson liiton vireillä olevat ja lähiaikoina vireille tulevat kaavoituskohteet (kaavoituskatsaus), luonnos myöhemmin investointiohjelmassa esitettävistä yhdyskuntatekniikan työkohteista, metsänhoitokohteet sekä ajankohtainen tonttitarjonta. Kouvola suunnittelee ja rakentaa -julkaisu esitellään tekniselle lautakunnalle ensi tiistain 22.1.2019 kokouksessa.
 

Yksityisteiden kunnossapito kaupungin kustannuksella – tekninen lautakunta päättää periaatteista avustuksen myöntämiselle

17.1.2019
Yksityisteiden hoidon vastuusta tulevaisuudesta päätetään teknisen lautakunnan kokouksessa tiistaina 22.1.2019. Aihe on ajankohtainen, koska vuoden alussa voimaan tullut uusi yksityistielaki muutti mm. edellytyksiä kunnan avustusten myöntämiselle. Muutokseen vaikuttavat myös kaupunginvaltuuston kaupungin toimialoille antamat säästötavoitteet vuosille 2019-2021. Yksityisteiden kunnossapidon periaatteiden linjaamisella tavoitellaan yhdenmukaisempaa, tasa-arvoisempaa ja luotettavampaa avustustenjakokäsittelyä sekä säästöjä.
 

Kymijoen veneilypalveluiden kehittäminen etenee

17.1.2019
Kouvolan kaupunki jatkaa veneilyyn liittyvien palvelujen kehittämistä Kymijoen vesistössä ajanmukaistamalla Voikkaan Hirvelän ja Jaalan Kallioistenniemen venesatama-alueiden asemakaavat. Kaavat ovat teknisen lautakunnan käsittelyssä tiistaina 22.1.2019.

Kutsu yksityistieiltaan 23.1.2019

11.1.2019
Yksityistielaki muuttui - mikä muuttuu Kouvolan yksityisteillä? Tule kuulemaan ja keskustelemaan yksityisteistä.

Kouvolan RRT-terminaalialueen rakentaminen alkaa

10.1.2019
Rakennustyöt Kouvola RRT-terminaalin ensimmäisen vaiheen osalta alkavat tänään torstaina 10.1.2019. Joulukuussa kilpailutuksen kautta urakoitsijaksi valittu YIT Infra Oy aloittaa työt pintamaiden ja kantojen poistolla, kalliopinnan paljastustöillä sekä rakennusten purkutöillä. Tammikuun aikana tehdään valmistelut kallion louhintaurakkaa varten.

Muutoksia Elimäen suunnan bussiliikenteessä ja päivityksiä aikatauluvihkoon

3.1.2019
Linja-autojen kaukoliikenteeseen on tullut useita muutoksia, jotka vaikuttavat myös Kouvolan sisäiseen paikallisliikenteeseen. Muutoksia on erityisesti Savonlinjan Helsingin suunnan pikavuoroissa. Matkakeskuksen ja Elimäen välille on lisätty Kouvolan kaupungin linjan 4 viikonloppuvuoroja. Lisäksi aikatauluvihkoa on korjattu Kausalan ja Lappeenrannan suuntien liikenteen osalta.

Koko aurauskalusto on liikkeellä

2.1.2019
Olosuhteet ovat tällä hetkellä poikkeuksellisen hankalat lumisateen ja kovan tuulen takia. Koko aurauskalusto on liikkeellä. Katupäivystykseen soittaminen ei välttämättä nopeuta aurausta yksittäisten katujen osalta. Parhaiten palaute tulee perille palautepalvelun kautta: www.palautekouvola.fi

Keltintien sillan uusiminen Kuusankoskella - Silta suljetaan 26.12.2018 viikoksi

18.12.2018
Keltintien ajoneuvo- ja kevytliikenne yhteydet katkaistaan ke 26.12.2018 klo 9:00 ja 2.1.2019 klo 5:00 väliseksi ajankohdaksi ja liikenne ohjataan käyttämään kiertoteitä.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme