+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

Joukkoliikenteen mobiililippu käyttöön Savonlinjan paikallisbusseissa

5.12.2017
Savonlinja on ottanut mobiililiput käyttöön Kouvolan sisäisessä bussiliikenteessä. Itsenäisyysviikon avajaistarjouksena Linjalla-sovelluksen kautta ostetut Kouvolan paikallisliikenteen matkaliput maksavat yhden euron aikavälillä 4.12.–10.12.

Marjoniementien jatkeen rakentaminen alkaa

4.12.2017
Urakassa rakennetaan uutta Marjoniementietä, vesihuoltoon liittyvät vesijohdot, viemärit ja sadevesiviemärit sekä katuvalaistus. Kauppalankadulle uusitaan kadun rakenteet sekä uudistetaan katuvalaistus.

Joulukuun ja vuodenvaihteen pyhät vaikuttavat bussien kulkuun

28.11.2017
Itsenäisyyspäivä, joulun pyhäpäivät sekä vuodenvaihde vaikuttavat bussiaikatauluihin.

Talvivalot syttyvät perjantaina

20.11.2017
Suurin osa Kouvolan kaupungin talvivaloista sytytetään tämän viikon perjantaina.

Kouvolan matka- ja tapahtumakeskuksen valmistelu etenee

17.11.2017
Kouvolan matka- ja tapahtumakeskuksen valmistelu etenee. Neuvottelut hotellioperaattoreiden ja sijoittajien sekä toimistotaloon tulevien vuokralaisten kanssa ovat parhaillaan käynnissä. Kokous- ja tapahtumapalveluja tarjoavan monitoimiareenan toimintakonseptia on kirkastettu.

Kaupunki on varautunut talven tuloon

17.11.2017
Kouvola on varautunut tulevaan talveen jopa 70 koneen ja aura-auton voimin. Kaupunki huolehtii katualueiden, kevyenliikenteen väylien, pysäköintialueiden talvityöt ja jalkakäytävien läpiaurauksen. Myös tontin omistajilla on velvollisuuksia.

Vastaa kyselyyn ja vaikuta Kouvolan kaupunkiliikenteen kehittämiseen!

14.11.2017
Miten Kouvolan bussiliikenne mielestäsi toimii? Vastaa kyselyyn ja vaikuta joukkoliikenteen kehittämiseen. Kouvolan bussien palvelutasosta aiotaan kysyä jatkossa kuntalaisilta vuosittain.

Kaupunkipyöriä myös Kouvolaan? Kaupunki selvittää tarvetta ja järjestelmää

7.11.2017
Kouvolan kaupunki tavoittelee kaupunkipyöräjärjestelmän testausta ensi kesäksi yhdessä Kotkan kanssa. Marraskuun ajan auki olevalla kyselyllä kartoitetaan tarvetta kaupunkipyörille ja selvitetään, millainen järjestelmä täällä olisi toimivin.