+
-+ Tulosta

Ajankohtaista

 

Pohjolatalon remontti ja vanhan torin läheinen pysäköinti

16.11.2018
Autoilijat huomio! Saapuessasi Kouvolan keskustaan aikeissa pysäköidä Vanhalle torille kannattaa huomioida Pohjolatalon parkkialueen remontista aiheutuva todennäköinen tilanpuute.
 

Turvallisesti työmatkaliikenteessä – haasta itsesi!

14.11.2018
Kaakkois-Suomen liikenneturvallisuustyöryhmä haastaa kaikki Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson alueella asuvat tai työskentelevät työikäiset miettimään omia liikkumisvalintojaan ja omaa käyttäytymistään liikenteessä. Osallistu ja vastaa haasteeseen 5.12. mennessä.

Kaupunkipyöräkokeilu onnistui yli odotusten - Nyt kerätään kokemuksia Oransseista Aaseista

14.11.2018
Ovatko Kouvolan ja Kotkan kaupunkipyörät sinulle jo tuttuja? Ehkä olet ajanutkin niillä yhden tai useamman kerran? Kouvolan ja Kotkan kaupunkipyöräkokeilu on hankkeena päättymässä. Siksi marraskuun ajan kerätään kokemuksia ja näkemyksiä kaupunkipyöristä. Uusi kesäkausi on jo suunnitelmissa ja pyörät pyörivät talvellakin.

Kaupunki on varautunut talven tuloon

25.10.2018
Kouvola on varautunut tulevaan talveen jopa 70 koneen ja aura-auton voimin. Kaupunki huolehtii katualueiden, kevyen liikenteen väylien, pysäköintialueiden ja jalkakäytävien talvikunnossapidon.

Yksityisteiden kunnossapitoon esitetään muutoksia

25.10.2018
Vuoden alusta voimaan tuleva yksityistielain kokonaisuudistus muuttaa kunnan kustannuksella suoritettavan kunnossapidon edellytyksiä. Kouvolassa muutoksen yhteydessä esitetään huomioitavaksi myös kaupungin talouden sopeuttamistoimet.
 

Kettumäen alikulkukäytävän korjaustyöt Kuusankoskella

18.10.2018
Korjaustyöt aloitetaan maanantaina 22.10.2018. Kuusantien ajoneuvo- ja kevytliikenneyhteydet sekä tunnelin kevyen liikenteen yhteys ovat toiminnassa koko korjaustyön ajan. Alueen kadunkäyttäjiä ja kevyen liikenteen kulkijoita pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta alueella.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme