+
-+ Tulosta

Asukas- ja yleispysäköintiluvat

Asukaspysäköintijärjestelmä on tarkoitettu niiden Kouvolan ydinkeskustan alueella asuvien henkilöiden pysäköinnin helpottamiseen, joille taloyhtiöillä ei ole osoittaa pysäköintipaikkaa. Lupa on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.

Lupa on henkilö- ja ajoneuvokohtainen. Luvan saajan tulee väestörekisterin mukaan asua Kouvolan ydinkeskustan alueella ja hänellä tulee olla ajokortti. Lupa myönnetään vain henkilö- tai pakettiautolle ja invalidiajoneuvolle.

Luvan verollinen hinta on 12,00 €/kk tai 58,00 €/6 kk.

Yleispysäköintilupa oikeuttaa pysäköimään kiekkopysäköintipaikoilla, jotka on varustettu lisäkilvellä "Ei koske yleispysäköintitunnuksella varustettuja ajoneuvoja".

Näitä paikkoja ovat esim. ydinkeskukstassa: Kouvolankadun pohjoispuolen pysäköintipaikat, Keskikatu (Keskuspuiston kohdalla), Asemakatu (itäpuoli), Torikadun kadunvarren pysäköintipaikat, Välikadun P-alue, Tunnelikadun P-alue, Vanhan paloaseman viereinen P-alue ja Päätekadun vinoparkki. Kuusankosken keskustassa osa Kauppalanaukion ja Kauppakadun isoista P-alueista.

Lupa on tarkoitettu helpottamaan huoltoliikennettä.

Luvan verollinen hinta on yli 6 kuukaudeksi hankittavissa luvissa 33,00 €/kk, muutoin 52,00 €/kk.

Luvat voi lunastaa Kouvolan yhteispalvelupisteestä, Torikatu 10, A-porras
020 615 8329.

Yhteystiedot

Yhteispalvelupiste

020 615 8329
Torikatu 10, A-porras
45100
Kouvola

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme