+
-+ Tulosta

Luvanvaraiset toimenpiteet asemakaava-alueilla

Yhdyskuntatekniikka koordinoi johtojen ja laitteiden sijoitusta asemakaavan mukaisille katu- ja puistoalueille ja myöntää luvat johtojen ja laitteiden sijoitukselle näille alueille.

Sijoittamissopimus

Lupaa sijoitukselle tulee hakea etukäteen kirjallisesti. Lupahakemukseen tulee liittää suunnitelmat kahtena sarjana. Ennen lupahakemuksen jättämistä hakijan tulee selvittää muut tiedossa olevat johdot ja laitteet alueella.

Lupahakemus toimitetaan osoitteella: Kouvolan kaupunki, yhdyskuntatekniikka, PL 32,
45701 Kuusankoski. Sijoittamislupahakemuksen käsittely on maksutonta.

Mainosten sijoittaminen katu- ja yleisille alueille on myös luvanvaraista. Tekninen lautakunta on hyväksynyt toimintaa säätelevät yleiset ehdot ja taksat.

Kaduilla ja yleisillä alueilla tehtävät työt (kaivulupa, alueen käyttölupa, aitauslupa, tapahtuma, tilapäiset liikennejärjestelyt ym.)

Työstä vastaavan on tehtävä katu- ja yleisellä alueella tehtävästä työstä ilmoitus kunnalle vähintään 21 vuorokautta ennen työn aloittamista. Kunnalla on mahdollisuus antaa työskentelyä koskevia tarkempia ohjeita ja periä ilmoituksen tarkistamisesta ja työn valvonnasta vahvistettu maksu.

Lupapäätöksessä määritellään toiminnassa noudatettavat ehdot. Lupaa haetaan kirjallisesti tai sähköpostitse (tekninenjaymparisto@kouvola.fi). Kouvolan ydinkeskustan alueella luvat käsittelee Kouvolan Ydinkeskusta ry (toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi).

Ilmoitus on tehtävä oheiselle kaavakkeelle (Katulupa) ja siihen on liitettävä selvät kartat ja liikennejärjestelysuunnitelma.

Kaduilla ja yleisillä alueilla tehtävistä töistä luvat käsittelee katupäällikkö. Puistoissa tapahtuvista töistä luvan myöntää viherpäällikkö.

Yhteystiedot

Johtojen sijoittamissopimukset
Ilmoitus katu- ja yleisellä alueella tapahtuvasta työstä ja töiden valvonta.
Katulupa (kaivulupa)

Alueiden käyttö muihin tarkoituksiin sekä mainospaikat ja -luvat
Katupäällikkö Erkki Immonen, puh. 020 615 8262

Puistot
Viherpäällikkö Jouni Dahlman, 020 615 8569

Mainosvaatepaikkojen vuokraus
Hallintosihteeri Anu Koskikuru, 020 615 5272

Karttatiedustelut
Valtakatu 33, 45700 Kuusankoski (E-porras)
maankaytto@kouvola.fi
puh. 020 615 4040

Yhteystiedot

Kouvolan kaupunki
Yhdyskuntatekniikka
Valtakatu 33,
45700 Kuusankoski

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme