+
-+ Tulosta

Waltti-matkakortti

Waltti on valtakunnallinen matkakortti, johon voi ladata kautta tai arvoa. Aikuisille, lapsille, opiskelijoille ja nuorille on omat Waltti-tuotteensa. Huom! Lataus tehdään nyt uudessa Waltti-kaupassa!

Waltti-matkakorttiin liittyvissä asioissa palvelee Matkahuollon asiakaspalvelu puh. 020 710 5145.

Waltti-matkakortti ladataan Waltti-kaupassa. Uuden Waltti-kortin voi ostaa Waltti-nettipalvelusta. Lue lisää Waltti-kauppauudistuksesta!

Erilaisia Waltti-lipputuotteita myydään Matkahuollossa (Hallituskatu 3). Waltti-kortin voi ladata palvelupisteissä, netissä, liikennevälineissä ja jatkossa yhä useammassa myyntipisteessä kautta maan.

Nettilataajat huomio! Valitkaa kausituotteita ladattaessa aina molemmat vyöhykkeet A ja B. Eri käyttäjäryhmien kausilipputuotteet ovat saman hintaisia riippumatta vyöhykkeiden määrästä. Tämä mahdollistaa matkustamisen koko Kouvolan alueella.

Huomaathan, että Waltti-matkakortti ei kelpaa maksuvälineenä kaikissa kaukoliikenteen vuoroissa. Kouvolassa Waltti-matkakortti kelpaa maksuvälineinä seuraavien liikennöitsijöiden vuoroissa: Savonlinja-yhtiöt, Linjaliikenne Martti Laurila, Elimäen Liikenne, Autoyhtiöt K. Väisänen, Linja-autoliikenne P. Puolakka, Anjalankosken Linja ja Matkatoimisto Matka-Majuri.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. [pdf, 467 KB]

Matkakortti- ja matkustusehdot. [pdf, 412 KB]

Tutustu valtakunnalliseen Waltti-matkakorttiin Waltin Internet-sivuilla. .

Waltti-kortinlukija -mobiilisovellus

Waltti-asiakkaat voivat nyt halutessaan ottaa käyttöönsä Waltti-kortinlukija -mobiilisovelluksen, jolla voi kätevästi ja nopeasti tarkastaa Waltti-matkakortin tai kertakortin voimassaolotiedot.

Waltti-kortinlukija -sovellus on ilmainen ja sen voi ladata käyttöönsä Google Playssa.
Sovellus toimii NFC toiminnan omaavissa ja Android-käyttöjärjestelmää käyttävissä puhelimissa ja tableteissa.

Waltti-kortinlukija näyttää voimassaolevat kaudet, jäljellä olevan arvon, viimeisen arvolipun sekä edelliset matkat matkakortilta, kun NFC-puhelimella koskettaa korttia.

Sovelluksella voi myös lähettää itselleen sähköpostiin kuittitiedot viimeisimmästä arvolipusta.

Sovellus lukee vain Waltti matka- ja kertakortteja.

Waltin visiona on laajeta valtakunnalliseksi

Matkustajalle Waltti-matkakortin käyttö merkitsee tulevina vuosina aiempaa helpompaa matkantekoa, kun liput ovat saman tyyppisiä eri kaupungeissa ja omaa matkakorttia voi käyttää muuallakin kuin kotikunnassa. Kasvavan yhteiskäyttöisyyden lisäksi Waltin etuna tulee olemaan kattava ja monipuolinen latausverkosto.

Waltti-järjestelmän kehittäjänä toimii TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy, joka on kuntien ja valtion yhteinen IT-palvelu- ja hankintayhtiö. Sen toiminta kattaa yli 20 kaupunkiseutua ja 9 joukkoliikenteen järjestämisvastuussa olevaa ELY-keskusta ympäri Suomea.