+
-+ Tulosta

Kadut ja liikenne

Waltti-matkakortti
Waltti on valtakunnallinen matkakortti, johon voi ladata kautta tai arvoa. Aikuisille, lapsille,...
Lue lisää...

Bussiaikataulut
Kouvolan paikallisliikenteen voimassa olevat bussiaikataulut löydät reiteittäin talviaikataulusta...
Lue lisää...

Uutiset

 • 24.4.2018 Uusi sivusto Kouvolan keskustan markkinointiin!

  Yrittäjäksi ytimeen! Liiketilat keskeisellä paikalla, ilmaiset parkkipaikat ja loistavat kulkuyhteydet ympäri Suomen - meiltä löytyy kaikki. Uudella sivustolla esittelemme Kouvolan keskustaa ja sen tarjoamia mahdollisuuksia yrittämiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen. Sivusto näyttää, mitä kaikkea keskustassa onkaan. Sivuston löydät osoitteesta www.kouvolaan.fi .

 • 23.4.2018 Joukkoliikenteen asiakaspalvelupiste vaihtuu

  Bussimatkatoimisto aloittaa tiistaina 15.5.2018 Kouvolan kaupungin joukkoliikenteen asiakaspalvelupisteenä osoitteessa Torikatu 2 (45100 Kouvola). Matkahuolto palvelee Matkakeskuksella 31.5.2018 saakka.

 • 19.4.2018 Lumenkaatopaikan maatyöt käynnistyvät

  Marjoniementien jatkeen rakentamiseen liittyvät lumenkaatopaikan vanhan ratapenkan purkutyöt käynnistyvät puiden kaadolla viikolla 17. Kulkuyhteys välillä Masintie – Kasarminkatu katkaistaan ja alueella liikkumista tulee vähintään välttää.

 • 18.4.2018 Kehittyvä kaupunkiliikenne -kuntalaiskysely 2017

  Keskimääräinen tyytyväisyys joukkoliikennepalveluihin Kouvolassa on 3,2 asteikolla 1-5. Kyselyssä esille tulleisiin kehityskohteisiin on tartuttu ja niiden parissa työskennellään parhaillaan.

 • 16.4.2018 Kouvola selvittää kuntalaisten kulkutapoja - vastaa kyselyyn!

  Millä sinä liikut? Minkä kulkutavan valitset yleensä, kun kuljet töihin, kouluun, harrastuksiin tai kauppaan? Kouvolan kaupunki toteuttaa liikenteeseen keskittyvän kyselyn selvittääkseen kuntalaisten kulkutapavalintoja. Kyselytiedoilla edistetään kävelyn, pyöräilyn ja joukkoliikenteen sujuvuutta kaupungissa mm. maankäytön ja liikennesuunnittelun keinoin.

 • Katso kaikki uutiset

Tapahtumat