+
-+ Tulosta

Koirankakkaroskistarroja saatavissa jälleen

Koirankakkaroskistarroja jaettiin ensimmäisen kerran syksyllä 2011. Nyt tarroja on saatavissa jälleen. Kouvolan kaupungin ympäristöpalvelut on toimittanut tarroja jaettavaksi kaikkiin Kouvolan alueen kirjastoihin sekä Iitin kirjastoon. Lisäksi tarroja on saatavilla kaupungin yhteispalvelupisteestä sekä ympäristöpalveluista tekniikka- ja ympäristötalolla.

Koirankakkaroskis on tarralla merkitty pientalon ulkoroskis, johon roskiksen omistaja on antanut ohikulkeville koiranulkoiluttajille luvan pudottaa pussiin suljetut koiransa jätökset. Oman roskiksen merkitseminen koirankakkaroskikseksi tarjoaa yleisönosastokirjoituksia tehokkaamman keinon parantaa tienvarsien kakkatilannetta.

Toistaiskesi pientaloalueilla ei ole roskiksia kakkapusseja varten. Jos roskiksia olisi enemmän, kannustaisi se useampia koiranomistajia keräämään koiriensa jätökset. Koirankakkaroskistarrojen tavoitteena onkin paitsi siistiä tienvieriä, myös muistuttaa koiranomistajia siitä, että vastuullinen koiranomistaja viitsii kerätä koiransa jätökset.

Tarraidean ja siihen liittyvän www-sivuston www.koirankakkaroskis.fi toteutti koirankakkoihin kyllästynyt nokialaisperhe. Tarrat on tarkoitettu pientalojen omassa omistuksessa oleviin roskiksiin eikä niitä saa liimata taloyhtiöiden roskiksiin ilman taloyhtiön hallituksen suostumusta.

Kouvolan kaupungin ympäristöpalvelut kannustaa kuntalaisia huolehtimaan omasta ympäristöstään!

Yhteystiedot

Kouvolan kaupunki
Ympäristöpalvelut

Tekniikka- ja ympäristötalo

020 615 11
Valtakatu 33
45701
Kuusankoski
PL 32
45701
Kuusankoski

aukioloaika:
ma - pe klo 9 - 15

Ympäristöpalvelujen yhteystiedot

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme