+
-+ Tulosta

Eläinlääkintähuolto ja eläinsuojelu

Eläinlääkintähuolto on eläinten terveyden ja sairauksien hoitoa ja muuta eläinlääkäriavun antamista, lihantarkastusta, eläimistä saatavien elintarvikkeiden alkutuotannon ja eläintenpidon terveydellistä valvontaa ja tarkastusta, eläintautien vastustamista ja ennakolta ehkäisemistä sekä eläinsuojelua.

Eläinsuojelun tarkoituksena on suojella eläimiä parhaalla mahdollisella tavalla kärsimykseltä, kivulta ja tuskalta. Lisäksi pyritään edistämään eläinten hyvinvointia ja hyvää kohtelua.

Eläinlääkintähuolto

Eläinlääkintähuollon tehtävänä on peruseläinlääkäripalvelujen järjestäminen hyöty- ja muille kotieläimille, eläintautien vastustaminen sekä eläimistä saatavien elintarvikkeiden hygienialain mukaiset valvonta- ja tarkastustehtävät.

Eläinlääkintähuollosta vastaavat eläinlääkärit. Potilaiden vastaanotto perustuu ajanvaraukseen.

Palautekysely eläinlääkäripalveluista

Kyselyllä on tarkoitus selvittää eläinlääkäripalvelujen asiakastyytyväisyyttä.
Kaikki antamanne palaute sekä ruusut että risut ovat arvokasta tietoa ja sitä käytetään mm. asiakaspalvelun ja eläinlääkäripalvelujen kehittämiseen.

Vastaa kyselyyn tästä linkistä

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme