+
-+ Tulosta
Siisti Siti -tapahtuma 18.-24.5.2015

Kiitos kouvolalaiset! Siisti Sitiin osallistui kaudella 2017-2018 noin 9 000 henkeä! Seuraavan kauden ilmoittautuminen on avoinna. Tule mukaan!

Siisti Siti - on Kouvolan kaupungin oma siisteyskampanja. Kampanjan aktiivisin kausi keskittyy toukokuulle, mutta toimintaa voidaan järjestää ympäri vuoden.

Siisti Siti -logo

Siisti siti-kampanja

Kouvolan Siisti Siti-kampanja sai keväällä 2018 yhä enemmän ihmisiä mukaan. Kampanjaan ilmoittautui 123 tahoa tai henkilöä, jotka ilmoittivat yhteensä noin 5 240 henkilöä. Lisäksi muista lähteistä osallistujatietoja saatiin noin 2 260 henkilöstä ja Tavaranvaihtopäiville osallistui n. 1 500 henkilöä. Yhteismääräksi voidaan siis laskea kaudella 2017–2018 noin 9 000 kampanjaan ja tapahtumiin osallistujaa.

Lue lisää vuoden 2018 Siisti Sitistä!

Siisti Siti -tempauksessa siivotaan yhdessä talkoillen lähiympäristöä tai piha-alueita tai miksei vaikkapa varastoja ja kodin nurkkiakin. Erityisesti keväällä lumen sulaessa tuntuu teiden ja polkujen varsilta löytyvän roskaa, mikä kaipaa poimijaa, joten toukokuussa järjestetään tapahtumia ja haastetaan aktiivisemmin kuntalaisia, yrityksiä ja yhteisöjä mukaan talkoisiin.

Siisti Siti -haaste 2018: Kaupunginjohtaja Marita Toikka haastoi mukaan PIK_ryhmän (kuvassa edustaa Juha Huhtala) sekä kaupungin toimialajohdon ja kaikki työyksiköt.Siisti Siti -haaste 2018: Kaupunginjohtaja Marita Toikka haastoi mukaan PIK_ryhmän (kuvassa edustaa Juha Huhtala) sekä kaupungin toimialajohdon ja kaikki työyksiköt.


Siisti siti -julistekuvake, siirry tulostettavaan pdf:äänKlikkaa ja tulosta juliste!

Siisti Siti –tapahtumia järjestää Kouvolan kaupunki yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa. Siisti Siti on Kouvolan oma versio Maailman siivouspäivästä.

Kaikkien itsensä tai ryhmänsä mukaan ilmoittaneiden kesken arvotaan Kouvola-tuotekassi.

Kouvolan kaupunki mm. kannustaa työntekijöitään osallistumaan siivoustalkoisiin. Kaupungin työntekijät siivoavat joidenkin erityiskohteiden lisäksi työpaikkojensa ympäristöjä. Kouvolan kaupunki kannustaa erityisesti kouluja ja päiväkoteja osallistumaan tapahtumaan.

Siisti Sitissä talkoillaan pääsääntöisesti omilla työvälineillä. Jos siivoat omaa piha-aluettasi, huolehdithan jätteet esim. omaan roska-astiaasi. Jos siivoat yleistä aluetta, esim. puistoa, voit jättää jätesäkin puistoroskiksen viereen.

Huomioi turvallisuutesi siivotessasi [pdf, 3 MB]

Katso miten näppärästi syntyy miniroskis eskarilaisen käsissä!

Siisti Siti –kuvakilpailu somessa

Kuvakilpailu Facebookissa ja Instagramissa haastaa nappaamaan kuvan siististä sitistä ja jakamaan sen Siisti Siti –Facebook-yhteisössä tai Instagramissa kera hashtagin: #siistisiti. Palkinnoksi osallistujien kesken arvotaan Kouvola-tuotekasseja. Siisti Sitiin voit osallistua somessakin ympäri vuoden!

Anna aineeton Siisti Siti -lahja!

Siisti Siti -lahjakorttikuvake

Kouvolan Siisti Siti -kampanja kannustaa aineettomien lahjojen antamiseen. Lahjakortilla voi antaa esimerkiksi ikkunoiden pesun, imuroinnin tai haravoinnin. Lahjakorttiin voi merkitä myös itse valitsemansa askareen. Siisti Siti -teemaan mukaisesti lahjakortin aineettomat lahjat liittyvät kodin ja ympäristön siisteyteen.

Voit tulostaa lahjakortin käyttöösi [pdf, 3 MB]. Yhdellä A4-arkilla on kolme irti leikattavaa lahjakorttia.

Oheistapahtumia

Suositut Tavaranvaihtopäivät järjestettiin 4.-5.5.2018. Kiitos osallistuneille! Tapahtuman järjesti KERKKO-verkosto eli Kouvolan seudulla toimiva Kestävän kehityksen verkosto.

Yhteistyökumppaniksi?

Siisti Siti on toteutettu perinteisesti yhteistyökumppaneiden kanssa. Ota yhteyttä Timo Martikaiseen, jos haluat yhteistyökumppaniksi tapahtumaan: Ympäristöasiantuntija Timo Martikainen puh. 020 615 6755, timo.martikainen(a)kouvola.fi

Kiitos vuoden 2018 Siisti Sitiin osallistujille!

Yhteistyössä 2018:

Hyötypaperi
JacMopp
Kymenlaakson Jäte
Kymen KTK
Kymenlaakson Martat
Lassila & Tikanoja
Liikenneturva
Parik-säätiö
Solvay
Kerkko -verkosto

Siisti Sitin 2018 yhteistyökumppaneiden logot

Ilmoittaudu Siisti Sitiin!

Siisti Sitiin osallistuneiden määrä oli vuonna 2018n. 9 000! Upeaa Kouvola!

Ilmoittaudu mukaan Siisti Sitiin!

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste

Ilmoittaumiset muodostavat rekisterin, josta on tehty rekisteriseloste [pdf, 38 KB]. Tutustu myös Siisti Siti -arvonnan sääntöihin [pdf, 152 KB].

Siisti Siti osallistujia 2018


Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme