+
-+ Tulosta

Liikunta ja ulkoilu

Kouvolassa voit harrastaa melkeinpä mitä tahansa. Miltä kuulostaisi vaikkapa purjelento? Seudulla on runsaasti erilaisia seuroja ja yhdistyksiä liittyen mitä erilaisimpiin lajeihin ja toimintaan. Kouvolalaisia yhdistyksiä voit etsiä osoitteesta www.yhdistysinfo.fi

Penkkiurheilua

Täällä voit mm. seurata eri liigatasojen huippuotteluita:

Korisliigan otteluita, Kouvot
Supespesistä, KPL
SM-liigan jääkiekkoa, Kookoo

Liikuntaa

Ulkoilualueet ja latureitit, liikuntapaikat ja -tilat, uimahallien ja kuntosalien aukioloajat ym. palveluita löydät liikuntapalveluiden sivuilta. Kouvolan alueelta on julkaistu nyt myös pyöräilyreittikartta.

Kouvolan alueelta löytyy yli kaksikymmentä yleistä uimarantaa ja uimapaikkaa.

Keilahalleja löytyy Kouvolasta, Kuusankoskelta ja Myllykoskelta.

Golfiakin täällä voi harrastaa useassa paikassa: Bogey -golfkeskus, KoskiGolf, Lampila Golf. Minigolfia pääsee kokeilemaan Lampila Golfin yhteydessä jännittävässä The Pirate Adventure Golfissa.

Ratsastusta harrastavalle löytyy useita ratsastustalleja ympäri Kouvolaa. Tanssipaikkojakin löytyy useampia niin kesäisin kuin talvisinkin oman kunnan alueelta.

Ulkoilua

Kouvolan matkailun sivuilta löydät lukuisia mahdollisuuksia ulkoiluun ja aktiiviseen liikuntaan.

Repoveden kansallispuistossa voi samoilla ainutlaatuisissa maisemissa, valittavana on eri pituisia reittejä, jotka mutkittelevat jylhien kallioiden, metsien, järvien ja metsälampien lomassa.

Seudulla on paljon loistavia kalastuspaikkoja. Kymenlaakson kalapaikkaopas on kalastajalle oiva apu. Voit tulostaa itse kalastusluvan ja tarkistaa kalastuskieltoalueet. Kalastus-/osakaskunnista ja kalastusluvista löydät tietoa myös Kymenlaakson kalatalouskeskuksen sivuilta.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme