+
-+ Tulosta

Sähköinen lupapalvelu

Lupia voi hakea verkossa

Rakennusvalvonta on ottanut käyttöön uuden sähköisen palvelun rakentamiseen tarvittavien lupien hakemiseen ja käsittelyyn. Uusi palvelu kattaa koko rakennusaikaisen toiminnan.

Sähköisellä palvelulla voi hoitaa rakennusluvat, toimenpideluvat, purkamisluvat, purkamisilmoitukset ja maisematyöluvat aiempaa vaivattomammin. Palvelussa voi hoitaa kaikki rakentamiseen liittyvät viralliset asiat.

Rakennushankkeeseen ryhtyvä tai hänen edustajansa voi verkkopalvelussa hakea rakennusluvan lisäksi mm. purkamis-, toimenpide-, maisematyölupia. Palvelun avulla voi myös tehdä hankkeeseen liittyviä ennakkotiedusteluja ja pyytää ennakkolausuntoja.

Sähköisessä lupahakemuksessa hakija saa kiinteistöön (tontti, rakennuspaikka) liittyvät perustiedot suoraan Kouvolan kaupungin ylläpitämistä taustarekistereistä (kiinteistörekisteri). Lupapalveluun on liitetty myös karttatiedot, mikä helpottaa hakemuksen kohdistamista.

Sähköiseen palveluun kirjaudutaan oikealla olevan linkin kautta.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme