+
-+ Tulosta

Suunnittelijat ja työnjohtajat

Ilmoittaudu suunnittelijaksi ja/tai työnjohtajaksi rakennushankkeessa Kouvolan kaupungin alueella.

Kouvolan kaupungin rakennusvalvontaan tulee paljon kyselyjä varsinkin pientalokohteiden ja muiden pienten rakennushankkeiden suunnittelijoiden ja työnjohtajien yhteystiedoista.

Rakennusvalvonta ylläpitää yhteystietolistaa rakennushankkeiden ammattilaisista vapaaehtoiseen ilmoittautumiseen pohjautuvana. Yhteystietolistausta ylläpidetään tällä sivulla. Yhteystietoja päivitetään muutaman kerran vuodessa. Yhteystiedot ovat kaikkien vapaasti käytettävissä.

Jos haluat antaa yhteystietosi vapaasti edelleen jaettavaksi rakennushankkeeseen ryhtyville, lisää yhteystietosi alla olevan kyselyn kautta. Yhteystietojesi julkaisemisen hyväksymisen varmistamiseksi rakennusvalvonta lähettää sinulle sähköpostin ko. asiasta, johon vastaamalla vahvistat oikeuden rakennusvalvonnalle julkaista tietosi tällä yhteystietolistalla.

Linkki yhteystietojen kyselyyn.

Rakennusvalvonta pidättää itsellään oikeuden julkaista yhteystietolistaa sisällöltään, muodoltaan ja ajankohdaltaan haluamallaan tavalla.

Suunnittelijat ja työnjohtajat, yhteystiedot:
Kouvolan kaupunki ei vastaa yhteystietojen oikeellisuudesta. Toimijan tulee toimittaa muuttuneet yhteystiedot rakennusvalvontaan.

Yhteystietojen päivitys ei ole säännöllistä, vaan alla oleva lista päivitetään muutaman kerran vuodessa ja asiakkaan pyynnöstä esim. virheiden korjaamiseksi.
Yhteystietolistaa päivitetty viimeksi 11.06.2018.

PDF-tiedosto tästä linkistä. [pdf, 17 KB]

Yhteystiedot

Käyntiosoite:
Tekniikka- ja ympäristötalo
Valtakatu 33
45700 Kuusankoski

Postiosoite:
PL 32
45701 Kuusankoski

Rakennusvalvonnan yhteystiedot

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme