+
-+ Tulosta

Kunta vastaa rakennuksen osoitteen antamisesta. Osoitejärjestelmää ylläpidetään kunnan rakennusvalvonnan, kaavoituksen ja paikkatiedon yhteistyönä.

Paikkatietopalvelut huolehtii osoitejärjestelmän perusparantamisesta sekä uusien haja-asutusalueiden osoitteiden antamisesta.

Perusparantamiseen kuuluu nimettömien teiden muuttaminen osoiteteiksi, uusien osoitenumeroiden antaminen sekä vanhojen epäloogisuuksien ja virheiden korjaaminen. Perusparantamiseen liittyviä osoitemuutosehdotuksia tekevät myös viranomaiset sekä yksityiset henkilöt.

Opasteet

Kunnan omistamien teiden osalta tieviitoituksesta huolehtii ja vastaa kunta, yksityisteiden osalta viitoituksesta huolehtii ja vastaa tiehoitokunta.

Rakennuksen osoitenumerokilven hankkimisesta ja asentamisesta vastaa rakennuksen omistaja annettujen ohjeiden mukaisesti.

On muistettava, että tieviitoitus- ja osoitenumerokilpien ajantasaisuus ja riittävä sekä oikeanlainen sijoitus ovat yksi edellytys pelastusviranomaisten tehokkaalle työskentelylle.

Yhteystiedot

Osoitteet

Osoitepäätökset

Yhteystiedot

Käyntiosoite


Tekniikka- ja ympäristötalo
Valtakatu 33, 1. krs, E-rappu
45700 Kuusankoski

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme