+
-+ Tulosta

Tuotamme ensisijaisesti kaupungin eri toimialojen ja liikelaitoksien tarvitsemia sunnittelua ja rakentamista tukevia mittauspalveluja, kantakartan ylläpito- ja rakennusvalvontamittauksia sekä maaperätutkimuksia.

Rakennuksen paikan ja korkeusaseman maalle merkitseminen sekä sijaintikatselmuksen toimittaminen

Rakennuksen tarkan paikan maastoon merkintä suoritetaan rakennusluvan myöntämisen jälkeen asiakkaan tilauksesta. Lankapukkeihin merkitään suurin rakennuksen seinälinjoista muodostunut suorakaide. Rakennuksen nurkan paikat voidaan vaihtoehtoisesti merkitä myös puupaaluin. Rakennuksen paikan merkinnän yhteydessä tuodaan rakennuspaikalle korkeustieto.

Rakentamisen edetessä suoritetaan sijaintikatselmus, jonka tarkoituksena on todeta, että rakennus on rakennusluvan edellyttämässä paikassa sijaintinsa ja korkeusasemansa suhteen.

Edellä mainitut toimenpiteet sisältyvät rakennusvalvontataksaan ja ne veloitetaan rakennusluvan yhteydessä.

Mikäli rakennustyömaalla on tarvetta suorittaa muita mittauksia, veloitetaan ne kulloinkin voimassa olevan tuntitaksan mukaan. Maksut.pdf [pdf, 827 KB]

Rajan paikan näyttö

Rajan paikan osoittaminen voi tulla ajankohtaiseksi, mikäli rajapyykit ovat kadonneet tai rajalinjalla on runsaasti kasvillisuutta. Kiinteistöraja merkitään maastoon tontin omistajan hakemuksesta. Merkintä tehdään puupaaluin.

Yhteystiedot

Ilkka Liikanen
Mittauspäällikkö
020 615 7091
Savonkatu 16
PL 85
45101
Kouvola
Rakennuspaikan merkinnät, sijainnin merkinnät ja sijaintikatselmukset
020 615 5599

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme