+
-+ Tulosta

Kouvolan kaupunki tuottaa erilaisia karttoja niin viranomaiskäyttöön kuin suuren yleisön sekä ammattikäyttäjienkin tarpeisiin. Kartta-aineiston käyttöön erilaisissa julkaisuissa ja internetissä tarvitaan lupa.

Mihin lupaa tarvitaan ja mihin ei

Yksittäisen kopion tai tulosteen voi kartasta ottaa vapaasti jokainen käyttäjä. Muuhun kartan julkaisemiseen tai massajakeluun tarvitaan kartankäyttölupa. Luvanvaraisuus koskee kaikkea ammattikäyttöä, elinkeinotoimintaa, opetus-, harrastus- ja urheilutoimintaa. Lupa on kertaluontoinen.

Hinta

Julkaisulupa on useimmiten maksullinen. Julkaistavan aineiston hintaan vaikuttaa mm. kartan mittakaava, alueen pinta-ala ja painosmäärä. Lupa tarvitaan myös opetus-, opinnäytetyö-, tutkimus-, urheilu-, harrastus- ja muussa yhteisöllisessä toiminnassa käytettävälle kartalle. Näissä tapauksissa lupa on yleensä maksuton. Pienin perittävä hinta on 60€.

Kartan julkaisu internetissä

Asiakas voi julkaista kartan myös internetissä. Internetissä julkaistavalle kartalle tarvitaan myös lupa.

Kouvolan kaupungin karttapalvelusta voi kuitenkin linkittää kartan ilman erillistä lupaa (karttalinkki). Jos kartta irrotetaan palvelusta julkaisua varten, tarvitaan siihen erillinen lupa.

© Copyright

Julkaistavassa tuotteessa tulee näkyä aina merkintä: "© aineiston omistaja sekä lupanumero", jonka saa luvan myöntämisen yhteydessä.

Yhteystiedot

Kartankäyttö- ja julkaisuluvat
Paikkatietopäällikkö
Ismo Tuononen
p. 02061 58335

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme