+
-+ Tulosta

Miehonkankaan kaavoitus käynnistymässä

8.12.2017
Miehonkankaan osayleiskaavoitus käynnistyy vuoden alussa, jos tekninen lautakunta päättää kaavoituksen vireille tulosta ja hyväksyy alueen osayleiskaavoituksen tavoitteet. Markkinaselvityksen perusteella alue soveltuu parhaiten moottoriratahankkeeseen kytkeytyvälle maankäytölle ja suuria tontteja tarvitseville toimijoille. Suunnittelun lähtökohtana on vetovoimaisen kokonaisuuden muodostaminen Kymiringin kanssa.

Kouvolan kaupunkivihreän jäljillä

7.12.2017
Kouvolan kaupunkisuunnittelu on selvittänyt Kouvolan puutarhakulttuurin kehitykseen ja keskustan puistojen syntyyn vaikuttaneita seikkoja. Kaupungissa on valtava määrä hienoja rakennettuja viheralueita, joista on kuitenkin hyvin vähän koostettua tietoa ja joiden arvostus ei välttämättä ole suhteessa niiden arvoihin.

Uusi ulkoilureitti tuo tulevaisuudessa Kymijoen maisemat kaikkien ulottuville

7.12.2017
Tulevaisuudessa Kymijoen maisemaa voi päästä ihailemaan vaikka pyöräillen joenvartta pitkin. Suunnitteilla oleva Kymijoen ulkoilureitti tuo valmistuessaan kaivatun kevyen liikenteen yhteyden jokimaisemaan.

Kouvolan matka- ja tapahtumakeskuksen valmistelu etenee

17.11.2017
Kouvolan matka- ja tapahtumakeskuksen valmistelu etenee. Neuvottelut hotellioperaattoreiden ja sijoittajien sekä toimistotaloon tulevien vuokralaisten kanssa ovat parhaillaan käynnissä. Kokous- ja tapahtumapalveluja tarjoavan monitoimiareenan toimintakonseptia on kirkastettu.