+
-+ Tulosta

Uutta pysäköintitilaa Kauppalanraitille ja Vuorikadulle

20.9.2018
Kauppalankadun, Vuorikadun ja Kauppalanraitin väliselle alueelle on tehty katu ja yleisen alueen suunnitelma, joka sisältää uuden pysäköintialueen sekä kevyen liikenteen väylän. Tekninen lautakunta saa suunnitelman käsiteltäväkseen tiistaina.

Sakaristonmäen kehittämiselle etsitään suuntaa arkkitehtuurikilpailun avulla

10.9.2018
Tarkoituksena on löytää Sakaristonmäelle luontevia täydennysrakentamispaikkoja ja laatia ehdotus siitä, millainen rakentaminen alueelle sopisi. Pyhän ristin kirkon ainutlaatuisuudesta sekä alueen puistomaisuudesta halutaan pitää kiinni jatkossakin.

Keskiviikkona keskustellaan Kymijoen vesistön virkistyskäytön kehittämisestä

10.9.2018
Kymijoki ja sen mahdollisuudet on nostettu aktiivisesti esille Kouvolan kaupungin suunnitelmissa matkailun ja elinvoimaisuuden kehittämiseksi. Kimolan kanavan sekä Virtakiven Venerannan ja Hirvelän satamien ajankohtaisista suunnitelmista keskustellaan Virtakiven Saunalla keskiviikkona.

Kymijoen rantoja kaavoitetaan rakentamisen ohjaamiseksi – kaavaluonnos kommentoitavana

6.9.2018
Kymijoen rantojen käyttöä ohjaava kaavaluonnos on valmistunut. Kaavaluonnoksessa on osoitettu lisää alueita Kymijoen rannoilta virkistykseen, lomailuun ja asumiseen Korian ja Anjalan välille. Kaavaluonnosaineisto on nähtävänä ja kommentoitavana 12.9.-15.10.2018. Tekninen lautakunta hyväksyi kaavaluonnoksen kokouksessaan 28.8.2018.

Kuusankosken Rantapuiston yleissuunnitelma teknisen lautakunnan käsittelyssä

24.8.2018
Jos tuoreeseen yleissuunnitelmaan on uskominen, muodostuu Kuusankosken Rantapuistosta tulevaisuudessa uusi, kaivattu helmi Kymijoen varteen. Tekninen lautakunta päättää suunnitelman eteenpäin viemisestä seuraavassa kokouksessaan.
 

Voikkaan Venerannan ja Virtakiven venesataman asemakaava ja asemakaavamuutos

22.8.2018
Tekninen lautakunta saa ensi viikolla hyväksyttäväkseen ehdotuksen Voikkaan Venerannan ja Virtakiven venesataman asemakaavasta ja asemakaavamuutoksesta. Ehdotus tulee julkisesti nähtäville syksyn aikana.

Lisää Kymijoen rantoja virkistykseen, lomailuun ja asumiseen

22.8.2018
Kymijoen rantojen käyttöä ohjaava kaavaluonnos on valmistunut. Kaavaluonnoksessa on osoitettu lisää alueita Kymijoen rannoilta virkistykseen, lomailuun ja asumiseen Korian ja Anjalan välille. Tekninen lautakunta käsittelee asiaa kokouksessaan 28.8.2018.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme