+
-+ Tulosta

Pyhän Ristin ortodoksikirkko on näyttävä maamerkki Sakaristonmäellä ja yksi alueen helmistä. Millainen on sen lähiympäristö asua ja liikkua? Onko alueella turvattomia tai epämiellyttäviä paikkoja? Onko alueella paikkoja, joihin voisi rakentaa uutta, tai kohteita, joille pitäisi tehdä jotain?

Sakaristonmäkeä ja sen ympäristöä koskeva ideakilpailu järjestetään tulevan syksyn aikana. Ratamo-keskuksen rakentaminen tulee vapauttamaan Marjoniemen nykyisen terveyskeskuksen alueen muille toiminnoille. Lisäksi Kouvolan kaupungilla on suunnitelmia Kymenlaaksontien jatkamiseksi pohjoiseen vanhaa ratapohjaa pitkin. Tien reuna-alueilla on mahdollisuuksia myös täydennysrakentamiselle.

Ideakilpailun tarkoituksena on löytää erilaisia ratkaisumalleja alueen kehittämiseksi ja liittämiseksi nykyistä paremmin osaksi keskustaa. Kilpailun tuloksia hyödynnetään alueen kaavoituksessa.

Osallistu suunnitteluun!

Alueen asukkaiden ja käyttäjien näkemykset Sakaristonmäen arvoista ja haasteista sekä toiveet alueen kehittämiselle ovat ensiarvoisen tärkeitä lähtökohtia sekä arkkitehtuurikilpailuun osallistuville että kilpailun jälkeen tehtävän asemakaavamuutoksen laatijoille.

Vastaa kyselyyn ja voit vaikuttaa alueen suunnitteluun ja kehitykseen!

Osallistu kyselyyn tästä.

Kysely on avoinna 28.6.-5.8.2018. Kooste vastauksista julkaistaan kyselyn päättymisen jälkeen tällä verkkosivulla.

Vastaaminen tapahtuu nimettömänä eikä yksittäisiä vastaajia voi tunnistaa.

Kyselyn on laatinut Kouvolan kaupungin kaupunkisuunnittelu.

Kaisa Niilo-Rämä
Kaavoitusarkkitehti
020 615 7404
kaisa.niilo-ramakouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme