+
-+ Tulosta

Kiertokäynti Kouvolan kaupunkikeskustoissa tarjoaa poikkeuksellisen monipuolisen ja edustavan tutustumismahdollisuuden kansakuntamme rakennetun kulttuuriympäristön historiaan ja sen kehitykseen.

Kaupunkiympäristömme erityispiirteiden arvostuksen lisäämiseksi Kouvolan Kaupunkisuunnittelu julkaisee arkkitehtuurioppaita, joiden avulla sekä kouvolalaisilla että kaupungissa vierailevilla on mahdollisuus tutustua kaupunkikeskustojen rakennettuun ympäristöön.

Vuoden 2018 aikana julkaistut ensimmäiset oppaat sisältävät ydinkeskustan ja Alvar Aallon suunnittelemien rakennuskulttuurikohteiden kuvaukset. Tulevaisuudessa opassarja täydentyy mm. muiden kaupunkikeskustojen kohteita esittelevillä oppailla.

Arkkitehtuurioppaita on saatavilla paperisina versioina kaupungin yhteispalvelupisteessä ja erilaisissa kaupungin tapahtumissa. Digitaaliset versiot pdf-tiedostomuodossa ovat ladattavissa tältä sivulta.

Tästä linkistä aukeaa Kouvolan ydinkeskustan arkkitehtuuriopas
Tästä linkistä aukeaa Alvar Aallon kohteita esittelevä arkkitehtuuriopas

Kouvolan kaupunki / Kaupunkisuunnittelu 2018

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme