+
-+ Tulosta

Kullasvaara-Tykkimäki osayleiskaava

Sijainti

Suunnittelualueen rajaus opaskartalla

Suunnittelualue sisältää valtatiehen 6 rajautuvia alueita Tykkimäen kaupunginosan itäpuolella, noin viiden kilometrin päässä Kouvolan ydinkeskustasta koilliseen. Alueen laajuus on alustavan rajauksen mukaisesti noin 2,3 km². Suunnittelualueen rajaus tarkentuu kaavaprosessin edetessä.

Tavoite

Osayleiskaavan tavoitteena on tarkastella Tykkimäen ympäristössä valtatiehen 6 rajautuvaa maankäyttöä ja valtatien 6 rinnakkaistiejärjestelyjä.

Suunnittelun eteneminen

Näin kaavoitus etenee

ALOITUSVAIHE

Kullasvaara-Tykkimäki osayleiskaavan vireilletulo ja osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtävilläolo

Yleiskaavalle on laadittu osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS), joka on nähtävillä tutustumista varten 4.7.-31.8.2018 Kouvolan kaupungin Tekniikka- ja ympäristötalossa (Valtakatu 33, 2.kerros, Kuusankoski) sekä tällä verkkosivuilla.

Mahdolliset mielipiteet osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta voi esittää nähtävilläoloaikana osoitteeseen Kouvolan kaupunki, Kaupunkisuunnittelu, PL 32, 45701 Kuusankoski tai sähköpostitse: tekninenjaymparisto@kouvola.fi. Kirjekuoreen tai sähköpostiin otsikko: Kullasvaara-Tykkimäki osayleiskaava – OAS.

Lisätietoja: kaavoitusinsinööri Olli Ruokonen, puh. 020 615 9235, olli.ruokonen@kouvola.fi tai yleiskaavapäällikkö Marko Luukkonen, puh. 020 615 7169, marko.luukkonen@kouvola.fi

Marko Luukkonen
Yleiskaavapäällikkö
020 615 7169
marko.luukkonenkouvola.fi
Olli Ruokonen
Kaavoitusinsinööri
020 615 9235
olli.ruokonenkouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme