+
-+ Tulosta
Mielakka, Kouvola

Kouvolan viheralueiden osayleiskaava

Tekniikka- ja ympäristöpalveluiden yleiskaavoituksessa on ollut laadittavana Kouvolan keskustaajaman viheralueiden oikeusvaikutteinen osayleiskaava.

Ko. kaavatyö on keskeytetty ja se liitetään osaksi myöhemmin valmisteltavaa Keskeisten kaupunkialueiden taajamayleiskaavaa.

Tavoite

Kaavan tavoitteena on ohjata viheralueiden käyttöä, hoitoa ja suunnittelua, huomioiden mm. viherpalveluiden riittävyys ja luontoarvot. Lisäksi tavoitteena on osoittaa ulkoilureittien ja viheryhteyksien tavoitteellinen tilanne.

Suunnitelman eteneminen

Kaavoitusprosessi valmisteluvaiheessa
Kaavan vaihe

Kouvolan keskustaajaman sekä Kuusankosken-Korian viheralueiden osayleiskaavat on luonnosvaiheen jälkeen yhdistetty. Luonnosvaiheen jälkeen katsottiin tarkoituksenmukaiseksi rajata oikeusvaikutteisen kaavan alue koskemaan vain Kymijoen ranta-aluetta Voikkaalta Alakylään. Muu osa alueesta hyväksytään viheralueiden yleissuunnitelmana, jolla ei ole oikeusvaikutuksia.

Kaavaehdotusta valmistellaan.

Lisätiedot: www.kouvola.fi/kymijoenviherkaava

Aikaisemmat vaiheet

Osayleiskaavan valmisteluvaiheen kuuleminen (MRL 62 §, MRA 30 §)

Kaavaan liittyvä aineisto on ollut nähtävänä 13.5.-15.6.2009 tutustumista ja mielipiteen esittämistä varten Tekniikka- ja Ympäristötalossa, Valtakatu 33, 45700 Kuusankoski.

www.kouvola.fi/kouvolanviherkaava

Yhteystiedot

Kaupunkisuunnittelu

Käyntiosoite:
Tekniikka- ja ympäristötalo
Itäsiipi, H-ovi, 2.krs
Valtakatu 33
45700 Kuusankoski

Postiosoite:
PL 32
45701 Kuusankoski

Liitetiedostot

Kaavakartta 3.6.2009 [pdf, 799 KB] Kaavamääräykset [pdf, 62 KB] Kaavaselostus [pdf, 3 MB] Selostuksen liitteet [pdf, 9 MB] Selostuksen liite 10 [pdf, 10 MB] OAS 3.6.2009 [pdf, 64 KB]

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme