+
-+ Tulosta
Ilmakuva suunnittelualueesta

ASEMAKAAVA KOSKEE: Kaupunginosan 1, Kangas, asemakaavattomia alueita. Kaupunginosan 7, Lehtomäki, asemakaavattomia alueita. Kaupunginosan 11, Korjala, asemakaavattomia alueita.

ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKEE: Kaupunginosan 1, Kangas, istutus-, puisto-, metsä- tai viljelysaluetta sekä katualueita. Kaupunginosan 7, Lehtomäki, kauttakulku, sisääntulo- ja ohitustietä vieri-, suoja- ja näkemäalueineen, yleisen tien aluetta sekä suojaviher-, katu- ja pysäköimisaluetta.

Sijainti

Suunnittelualueen sijainti

Tavoite

Suunnittelun tavoitteena on mahdollistaa valtatien 6 yleissuunnitelman mukaisten liikennejärjestelyiden toteuttaminen Tanttarin alueen kohdalla. Yleissuunnitelman ratkaisuun liittyy valtatien parantaminen nelikaistaiseksi moottoritieksi, eritasoliittymä, Katajaharjuntien ja Valkealanväylän yhdistäminen sekä katuyhteys Kouvolan keskustan suuntaan. Kaava-alueen rajausta tarkennetaan suunnittelun edetessä.

Suunnittelun eteneminen

Näin kaavoitus etenee

ALOITUSVAIHE

Asemakaavan ja asemakaavamuutoksen vireilletulo ja osallistumis- ja arviointisuunnitelmien nähtävilläolo

Kaavahankkeen osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävillä 27.6.-24.8.2018 Kouvolan kaupungin Tekniikka- ja ympäristötalossa (Valtakatu 33, 2. kerros, Kuusankoski) sekä tällä verkkosivuilla.

Mielipiteet voi esittää suoraan suunnittelijalle tai osoitteeseen Kouvolan kaupunki, Kaupunkisuunnittelu, PL 32, 45701 Kuusankoski.

27.6.2018 Kaupunkisuunnittelu

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme