+
-+ Tulosta

Sijainti

Suunnittelualue sijaitsee Inkeroisten taajamassa keskeisellä paikalla taajaman rakenteessa. Alue sijoittuu Keskustien, Pihtojentien ja Hallasentie väliselle alueelle. Lisäksi kortteli 13 Hallasentien ja Hirvisuontien välissä kuuluu alueeseen. Kaavamuutosalueen pinta-ala on n. 10,2 ha.

Tavoite

Kaavahankkeessa on tavoitteena asemakaavan ajanmukaistaminen vastaamaan olevaa tilannetta. Nykyisen kaavan mukaan asemakaavan puistoalueella oleville pientalokiinteistöille (os. Keskustie 27c-e ja Keskustie 29c-f) osoitetaan kaavaan tarvittavat tontit ja katuyhteys. Samalla tarkistetaan kaavamerkintöjä ja rajauksia katualueiden, kortteleiden sekä ohjeellisten tontinrajojen osalta.

Asemakaavan valmistelu on aloitettu kaupungin aloitteesta vuonna 2017.

Suunnittelun eteneminen

Kaavoitusprosessi valmisteluvaiheessa

ALOITUS- ja VALMISTELUVAIHE

Asemakaavamuutoksen vireilletulo, osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtävilläolo ja valmisteluvaiheen kuuleminen

Kaava-aineisto on nähtävillä tutustumista ja mielipiteiden esittämistä varten 23.5.–25.6.2018 Kouvolan kaupungin Tekniikka- ja ympäristötalossa (Valtakatu 33, 2. kerros, Kuusankoski) sekä tällä verkkosivulla.

Mielipiteet voi esittää nähtävilläoloaikana suoraan suunnittelijalle tai osoitteeseen Kouvolan kaupunki, Kaupunkisuunnittelu, PL 32, 45701 Kuusankoski.

Lisätietoja: kaavoitusinsinööri Heikki Kauppi, heikki.kauppi(at)kouvola.fi tai 020 615 6066

Kouvolassa 23.5.2018 Kaupunkisuunnittelu

Heikki Kauppi
Kaavoitusinsinööri
020 615 6066
heikki.kauppikouvola.fi

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme