+
-+ Tulosta
Ilmakuva Manskista kesällä 2017

Kaavoitus ja kaupunkisuunnittelu

Nostokuva
Miten kaavoitus etenee?
Kaavoitus on monivaiheinen prosessi aina kaavan aloituksesta sen hyväksymiseen.
Lue lisää...

Uutiset

 • 24.4.2018 Uusi sivusto Kouvolan keskustan markkinointiin!

  Yrittäjäksi ytimeen! Liiketilat keskeisellä paikalla, ilmaiset parkkipaikat ja loistavat kulkuyhteydet ympäri Suomen - meiltä löytyy kaikki. Uudella sivustolla esittelemme Kouvolan keskustaa ja sen tarjoamia mahdollisuuksia yrittämiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen. Sivusto näyttää, mitä kaikkea keskustassa onkaan. Sivuston löydät osoitteesta www.kouvolaan.fi .

 • 18.4.2018 Kouvolan ydinkeskustan osayleiskaavatyö on edennyt

  Ydinkeskustan yleiskaavoitus on edennyt luonnosvaiheeseen. Kaavaluonnosta käsitellään Teknisessä lautakunnassa tiistaina 24.4.2018, ja se on tarkoitus asettaa loppukevään aikana julkisesti nähtäville mielipiteiden keräämistä varten. Nähtävilläoloaikana järjestetään myös kaikille avoin asukasilta.

 • 13.4.2018 Kysy ja keskustele Kullasvaaran logistiikkahankkeesta

  Kouvolan rautatie- ja maantieterminaalihanke – Rail Road Terminal (RRT) on edennyt vaiheeseen, jossa suunnitellaan alueen asemakaavoitusta sekä yhdyskuntateknistä rakennetta.

 • 10.4.2018 Asuntomessualueella aloitetaan vihertyöt

  Kouvolan kaupungin tulevalla asuntomessualueella työt etenevät odotetusti aikataulussa. Seuraavaksi kaupungin yhdyskuntatekniikka rakennuttaa Pioneeripuiston asuntomessualueen viherurakan Pioneeripuiston alueella.

 • 9.3.2018 Vanhojen asuinalueiden asemakaavojen päivitykset alkavat Sarkolassa Runkotien ympäristössä

  Runkotien lähiympäristö Sarkolassa on yksi lukuisista Kouvolan asuinalueista, jotka on asemakaavoitettu 1940-60–luvuilla ja siksi niiden kaavamääräykset eivät vastaa enää nykypäivän suunnittelukäsitystä. Vanhentuneessa kaavassa tiukasti rajatut tonttien rakennusalat ovat vaikeuttaneet lisärakentamista ja alueilla on paikoin jouduttu tekemään kaavamääräysten suhteen tulkintoja tonttikohtaisten rakennusoikeuksen määrittämiseksi.

 • Katso kaikki uutiset
Julkaisun kansikuva