+
-+ Tulosta

Myllykoski - Keltakangas

Myllykoski

Myllykoski on vehreä noin 5000 asukkaan taajama Kymijoen rannalla. Myllykosken palveluihin kuuluu mm. päiväkoti, kouluja, elintarvike- ja muita kauppoja, ravintolat, huoltoasemat ja kirjasto.

Myllykoskella on erinomaiset liikuntamahdollisuudet: hiihto- ja ulkoilureitit, Koivusaari (uimaranta ja frisbeergolf), jalkapallokenttä (Suomen huippukenttä), YU-kenttäalueet, Vesistökeskus (mm. melonta ja avantouinti),

Hyvän asumisen mahdollisuudet palvelujen äärellä, 15 km Kouvolan keskustaan.

Keltakangas

Keltakankaan taajama liittyy läheisesti Myllykosken taajamaan sen kaakkoispuolella valtatie 15:n tuntumassa. Keltakankaalla asuu yli 600 asukasta luonnonläheisillä asuinalueilla. Keltakankaalla on terveysasema sekä perhekeskus. Valtion säätelemiä palveluja tarjoavat yksityisinä yrityksinä autokatsastusasema ja ajoharjoittelurata.

Uusi elinkeinotoiminta on viime vuosina keskittynyt Keltakankaalle Ekoparkin teollisuusalueelle. Alueella sijaitsee koko Kymenlaakson kattava jätekeskus.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme