+
-+ Tulosta

Kuusaantien ja joen välinen alue

Niskalanranta, Rantakulma, Rauhanharju, Sammalkorpi ja Sipilänmäki

Niskalanranta

Niskalanranta tarjoaa korkealuokkaista asumista Kymijoen rantamaisemissa. Alue
sijaitsee keskeisellä paikalla n. 2 km:n päässä market- ja kauppakeskusalueesta
ja vajaan 3 km:n päässä Kuusankosken keskusta. Niskalanrannan lähellä sijaitsee
monimuotoisia ulkoilualueita kuten Huuhkajansuo ja Niivermäki.

Niskalanrannan alueen tonttiesite [pdf, 295 KB]

Rantakulma

Rantakulman pientalovaltainen asuinalue sijaitsee Kuusankosken keskustan tuntumassa joen rannassa. Alueella on elintarvike- ja urheilukauppa. Keskustan palvelut ovat lähellä heti sillan toisella puolella.

Sammalkorpi

Verrattain uutena asuinalueena Sammalkorpi kehittyy koko ajan. Alueella on rakentamattomia, 1000-2000 neliön tontteja, ja rakenteilla olevia omakotitaloja. Sammalkorven alueen alkupää Niskalantien varressa on alueen "vanhaa" osaa, jonne rakennettiin ensin. Alue laajenee alaspäin kohti Kymijoen rantaa. Sammalkorpi sijaitsee muutama kilometri Kuusankosken keskustasta lounaaseen Niskalan alueen vieressä. Aluetta hallitsee vahvasti metsäisyys, varsinkin Kymijoen puolella alueen alarinteessä, sillä alue vasta laajenee siihen suuntaan ja on näin ollen rakentamatonta. Alueen maasto on kumpuilevaa, mutta viettää alaspäin rantaa kohti kuljettaessa.

Sipilänmäki

Sipilänmäen pientaloalueella sijaitsee Kymintehtaan koulun ala-aste, Pilkan koulu. Alueen vilkas omakotirakentaminen jatkuu edelleen. Niivermäen kuntopolku, mikä ulottuu Kytöahoon asti, kiertää lähimetsikössä. Lähikauppa ja päiväkoti ovat n. 1 km:n etäisyydellä.

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme