+
-+ Tulosta

Erityisryhmien investointiavustukset ja saman hankkeen korkotukilainat

Erityisryhmien investointiavustuksen hakemisessa on siirrytty jatkuvaan hakuaikaan.

Kaupunki käsittelee hakemukset. Ensin Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä antaa lausuntonsa hakemuksista kaupunginhallitukselle, jonka jälkeen kaupunginhallitus antaa oman lausuntonsa ARAn käsittelyä varten.

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA) myöntää erityisryhmien asunto-olojen parantamiseksi avustuksia, joilla lisätään asumiskustannuksiltaan kohtuullisten ja käyttötarkoitukseensa soveltuvien vuokra-asuntojen tarjontaa. Erityisryhmien investointiavustuksen piiriin kuuluvat esimerkiksi vammaiset henkilöt, muistisairaat ja huonokuntoiset vanhukset, asunnottomat, pakolaiset, opiskelijat sekä mielenterveys- ja päihdeongelmaiset.

Avustusta voivat saada sellaiset hankkeet, joille voidaan myöntää myös korkotukilainaa. Avustus voidaan myöntää rakentamista, hankintaa ja perusparantamista varten. Ohjeet ja lomakkeet löytyvät ARAn sivuilta (kts. Katso myös).

Hakemusten palautus:

Marita Palmu
Asuntosihteeri
Tekniikka- ja ympäristötalo
PL 32
45701
Kuusankoski

Yhteystiedot

Marita Palmu
Asuntosihteeri
020 615 4509
marita.palmukouvola.fi
Tekniikka- ja ympäristötalo, E-ovi, 3. kerros, huone 309
Tekniikka- ja ympäristötalo
020 615 11
Valtakatu 33
PL 32
45701
Kuusankoski

Kouvola.fi käyttää evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojaselosteemme

Tietosuojaselosteemme