Ympäristötarkastaja

Haemme ympäristötarkastajaa kaupungin ympäristöpalveluihin

Haemme ympäristötarkastaja kaupungin ympäristöpalveluihin 1.6.2024 alkaen.

Ympäristöpalveluissa työskentelee yhteensä viisi ympäristötarkastajaa.

Ympäristötarkastaja hoitaa ympäristönsuojeluviranomaiselle lainsäädännön mukaan kuuluvia lupa- ja valvontatehtäviä. Työnkuva sisältää lupien valmistelua ja päätösten tekoa sekä laitosten valvontaa ja ympäristön pilaantumisen tarkastuksia, valitusten käsittelyä, asiakkaiden neuvontaa ja lausuntoja. Tarkempi tehtäväsisältö määräytyy yksikön sisäisen tehtävienjaon perusteella.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Arvostamme kokemusta kunnan ympäristönsuojelutehtävistä, itsenäistä ja aloitteellista työotetta, kykyä priorisoida työtehtäviä sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja.

Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatetaan koeaikaa. Viran hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Työpiste on Kouvolan kaupungintalolla.

Tarjoamme hyvät palvelussuhteen ehdot sekä laajat mahdollisuudet etätyöhön, mikä helpottaa työn ja perhe-elämän yhteensovittamista.

Sivun alkuun