Ympäristötarkastaja

Haemme ympäristötarkastajan viransijaista Kouvolan kaupungin ympäristöpalveluihin. Ympäristöpalveluissa työskentelee yhteensä viisi ympäristötarkastajaa.

Ympäristötarkastaja hoitaa ympäristönsuojeluviranomaiselle lainsäädännön mukaan kuuluvia lupa- ja valvontatehtäviä. Työnkuva sisältää lupien valmistelua ja päätösten tekoa sekä laitosten valvontaa ja ympäristön pilaantumisen tarkastuksia, valitusten käsittelyä, asiakkaiden neuvontaa ja lausuntoja. Tarkempi tehtäväsisältö määräytyy yksikön sisäisen tehtävienjaon perusteella.

Arvostamme kokemusta kunnan ympäristönsuojelutehtävistä, itsenäistä ja aloitteellista työotetta, kykyä priorisoida työtehtäviä sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja.

Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatetaan koeaikaa. Viran hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Viransijaisuus on ajalla 1.1.2023-30.6.2023. Virkasuhteen aloitus 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan. Työpiste on Kouvolan kaupungintalolla.

Tarjoamme hyvät palvelussuhteen ehdot sekä laajat mahdollisuudet etätyöhön, mikä helpottaa työn ja perhe-elämän yhteensovittamista.

Sivun alkuun