Viestintäasiantuntija

Haemme Viestintä ja VisitKouvola-yksikköön TE2024-viestintäasiantuntijaa. Sytytkö sisällöistä? Hallitsetko projektit? Haluatko olla tekemässä yhteiskunnallisesti merkittävää muutosta?

Tarjoamme kiinnostavan määräaikaisen viestintäasiantuntijaroolin ajalle 1.8.2024-31.7.2025 Kouvolan kaupungin Viestintä & VisitKouvola -yksikössä. Valittavan henkilön pääasiallisena tehtävänä on tukea ajantasaisella, innostavalla ja monikanavaisella viestinnällä TE2024-uudistusta, jossa nykyiset työ- ja elinkeinopalvelut siirtyvät kuntien hoidettaviksi 1.1.2025 alkaen. Osana uudistuksen valmistelua Kouvolassa rakennetaan usean organisaation toimijoiden yhteistyönä tulevaisuuden TE-palveluja, ja pääset viestijänä tukemaan tätä prosessia sekä kertomaan sen tuloksista asiakaslähtöisellä tavalla.

Viestintäasiantuntijan tehtäviin kuuluu käytännössä aihepiiriin linkittyvien monipuolisten ja saavutettavien (laki digitaalisten palveluiden saavutettavuudesta) sisältöjen ideoiminen, tuottaminen, kehittäminen sekä kohdentaminen eri kanaviin. Hallitset viestintäsuunnittelun, käytät tottuneesti some-kanavia ja valokuvaat mielelläsi. Perustasoisesta graafisesta osaamisesta on tehtävässä hyötyä. Työskentelytavoiltasi olet oma-aloitteinen sekä ratkaisukeskeinen. Olet tottunut toimimaan verkostoissa ja jaat mielelläsi osaamistasi.

Keskeisinä tehtävinäsi ovat:
– TE2024-uudistuksen sisäinen ja ulkoinen viestintä: koordinointi, suunnittelu, kehittäminen ja toteutus sekä viestinnän seuranta ja raportointi.
– Tuki, osaamisen levittäminen ja apu TE-palveluiden valmistelijoiden ja 1.1.2025 alkaen kaupungin TE-palvelujen omassa viestintäsuunnittelussa ja toteutuksessa
– Osallistuminen TE2024-ohjausryhmätyöskentelyyn ja muuhun vastaavaan työryhmä- ja verkostotyöskentelyyn.
– TE-uudistuksen liittyvien kokonaisvaltaisten viestintäsisältöjen ideointi, tuottaminen ja keruu monikanavaisesti ja saavutettavasti. Esimerkkejä tästä: juttujen toimittaminen ja koordinointi julkaisuihin (lehdet, esitteet, uutiskirjeet), tiedotteiden laadinta, mobiilivideoiden tekeminen, viestintämateriaalien graafisen suunnittelutyön järjestäminen sekä sosiaalisen median kanavien hallinta, kehittäminen, sisällöntuotanto ja ylläpito.
– Tulevien TE-palvelujen verkkosivujen suunnittelu, sisällöntuotanto, kehittäminen ja ylläpito niin sisältöjen kuin toiminnallisuuksienkin osalta
– Tapahtumajärjestäminen
– Osallistuminen muuhun kaupunkiviestintään ajan salliessa laaja-alaisesti.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutustaustaa, perehtyneisyyttä viestintään ja kokonaisvaltaiseen sisällöntuotantoon, koordinointitaitoja, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Tutustu Viestintä ja VisitKouvolan toimintaan täältä: https://www.kouvola.fi/viestinta

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan ja työaika h/vko 36 h 15 min. Toimessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.
Tehtävä on määräaikainen, aloitus 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Sivun alkuun