Varhaiskasvatuksen opettaja tai varhaiskasvatuksen sosionomi

Kouvolan kaupunki hakee varhaiskasvatuksen opettajaa tai varhaiskasvatuksen sosionomia vakituiseen tehtävään 1.8.2024 alkaen Valkealan päiväkotiin

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin kuuluu lapsen varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen toteuttaminen sekä sen suunnittelu, arviointi ja kehittäminen. Päävastuu on lapsen ja lapsiryhmän varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen pedagogiikasta.

Varhaiskasvatuksen sosionomin tehtäviin kuuluu lapsen varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen toteuttaminen sekä sen suunnittelu, arviointi ja kehittäminen. Päävastuu on lapsen ja lapsiryhmän hyvinvointityöstä.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja, joita tarvitaan lasten, huoltajien ja työtiimin kanssa päivittäisissä kohtaamisissa ja kiinnostusta luonto-esiopetuksen opettajan tehtävään.

Vuoropäiväkodissa varhaiskasvatuksen opettajan tai -sosionomin työaika ajoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin ja klo 6.00-18.00 välille.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus, huomioiden siirtymäsäännös (75 §). Esiopetuspätevyys katsotaan eduksi.

Merkitse hakemukseen kelpoisuutesi ja haetko varhaiskasvatuksen opettajan vai -sosionomin tehtävää.
Merkitse myös työkokemusaika varhaiskasvatuksen opettajan tai sosionomin tehtävissä.
Liitä hakemukseen kelpoisuuden antava tutkintotodistus.
Haastattelut järjestetään hakuajan kuluessa ja heti hakuajan päättyä.

Palkkaus varhaiskasvatuksen opettajalla OVTES osio G mukaisesti, alkaen 2842,41 €/kk ja varhaiskasvatuksen sosionomilla KVTES:n mukaan alkaen 2771,52 €/kk.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista sekä esitettävä rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelemisestä. Tehtävässä on neljän (4) kuukauden koeaika.

Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Tutustu Kouvolan kaupungin varhaiskasvatukseen:
https://www.kouvola.fi/kasvu-ja-oppiminen/paivahoito-ja-varhaiskasvatus/

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kouvolan-kaupunki/varhaiskasvatus/

Kuule lisää avoimista työpaikoista TE-live lähetyksestä: https://te-live.fi/lahetykset/7RNl8CEJt

Sivun alkuun