Varhaiskasvatuksen opettaja, sijaisuus

Tule varhaiskasvatuksen osaajaksi Kouvolaan Ja tee meistä entistä parempia! Haemme VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAA sijaisuuteen ajalle 1.8.2024-12.2.2025.

Kelpoisuusvaatimuksena ovat Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, sosionomi tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).
Huomioimme myös alan opiskelijat.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista sekä esitettävä rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelemisestä. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Työaika 38,25 h/ viikko. Palkkaus OVTES osio G:n mukaan, 2883,46 €/kk.

Haastatteluja järjestetään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tutustu varhaiskasvatukseemme: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kouvolan-kaupunki/varhaiskasvatus/

Varhaiskasvatus elää ajassa! Kouvolan varhaiskasvatus on aktiivista. Kantavina teemoina ovat leikki, luonto, liikkuminen, kulttuuri sekä vanhemmuus. Lehtomäen päiväkoti sijaitsee Ravilehdossa, Kalalammen hyvien ulkoilumaastojen lähellä.

Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Kouvola, näköisesi paikka; https://www.kouvola.fi/nakoisesi-paikka/

Sivun alkuun