Varhaiskasvatuksen opettaja

Haluamme tarjota Suomen parhainta varhaiskasvatusta. Tule varhaiskasvatuksen osaajaksi Kouvolaan!

Haemme
VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAA
määräaikaiseen tehtävään Peippolan päiväkotiin ajalle 1.9.2022 – 31.7.2023.

Peippolan päiväkoti on toiminut vuodesta 1988 Elimäen kirkonkylässä, Peippolan kartanoalueella.
Toiminnassa on pyritty kunnioittamaan vanhaa kartanoperinnettä mahdollisuuksien mukaan. Lapsiryhmien nimet ovat näkyvin osoitus perinteestä: Muonamiehet, Piiat ja Rengit, Pehtoorit sekä Torpparit.

Päiväkoti on vuorohoitoa tarjoava yksikkö. Päiväkoti toimii pedagogisen pienryhmätoiminnan periaatteella ja toiminnassa painotetaan lasten liikkumista. Työ voi pitää sisällään satunnaisesti myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena ovat Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista sekä esitettävä rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelemisestä. Tehtävässä on neljän (4) kuukauden koeaika. Tehtäväkohtainen palkka on 2509,08 €/kk.

Tutustu Elimäellä sijaitsevaan Peippolan päiväkotiin:
https://www.kouvola.fi/peippolanpaivakoti

Sivun alkuun