Varhaiskasvatuksen opettaja

Haluamme tarjota Suomen parhainta varhaiskasvatusta. Tule varhaiskasvatuksen osaajaksi Kouvolaan!

Haemme
VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAA
määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.8.2022 – 31.7.2023, Marja-ahon päiväkotiin Valkealaan.

Kelpoisuusvaatimuksena ovat Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005). Esiopetuspätevyys on eduksi, mutta ei ole pakollinen.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista sekä esitettävä rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelemisestä. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Marja-ahon päiväkoti aloitti toimintansa 2.3.2015 Valkealan Jokelassa paloaseman vieressä. Päiväkoti tarjoaa esiopetusta ja päivähoitoa lapsille, jotka vanhempien vuorotyön tai opiskelun takia tarvitsevat hoitopaikan myös iltaisin, öisin tai viikonloppuisin. Päiväkodissa toimii kuusi lapsiryhmää.

Voit tutustua päiväkotiin nettisivultamme: https://www.kouvola.fi/kasvu-ja-oppiminen/paivahoito-ja-varhaiskasvatus/paivakodit/marja-ahon-paivakoti/

Tutustu varhaiskasvatukseemme: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kouvolan-kaupunki/varhaiskasvatus/

Varhaiskasvatus elää ajassa! Kouvolan varhaiskasvatus on aktiivista. Kantavina teemoina ovat luonto, liikkuminen, kulttuuri sekä vanhemmuus.

Sivun alkuun