Varhaiskasvatuksen opettaja

Haemme
VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAA
määräaikaiseen tehtävään Upseerin päiväkotiin ajalle 1.8.2022 – 31.7.2023.

Tehtäviisi kuuluvat lapsen varhaiskasvatuksen toteuttaminen sekä sen suunnittelu, arviointi ja kehittäminen.

Kelpoisuusvaatimuksena ovat Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005). Ei vaadita esiopetuspätevyyttä.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista sekä esitettävä rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelemisestä. Tehtävässä on neljän (4) kuukauden koeaika.

Upseerin päiväkoti sijaitsee Kouvolassa, Korian keskustan läheisyydessä, Pioneeripuistossa, Kymijoen rannan tuntumassa kauniissa maisemissa. Päiväkoti on toiminut vuodesta 2000 sitä varten remontoiduissa, idyllisissä varuskunta-aikaisen Upseerikerhon tiloissa. Ryhmiä päiväkodissa on kolme: Masit, Monnit ja esikoululaiset. Päiväkodin sivut: https://www.kouvola.fi/kasvu-ja-oppiminen/paivahoito-ja-varhaiskasvatus/paivakodit/upseerin-paivakoti/

Upseerin päiväkodin toiminnan pääperiaate on luonto- ja ympäristökasvatuksessa. Toiminta perustuu eri pituisiin lasten ja aikuisten yhdessä suunnittelemiin projekteihin, joiden aihe on valittu lasten kiinnostuksen pohjalta. Päiväkoti on myös mukana Vihreä lippu-hankkeessa.

Tule varhaiskasvatuksen osaajaksi Kouvolaan:
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kouvolan-kaupunki/varhaiskasvatus/

Sivun alkuun