Tietohallintojohtaja

Haluatko työskennellä merkityksellisessä ja monipuolisessa tehtävässä, jossa pääset käyttämään laajasti vankkaa osaamistasi sekä kehittämään sitä edelleen?

Haemme joukkoomme

TIETOHALLINTOJOHTAJAA

Tule rakentamaan Kouvolan kaupungin digiympäristöä avainpaikalta

Haemme kehittämissuuntautunutta tietohallintojohtajaa kehittämään ja uudistamaan kaupungin palvelujen digitaalisuutta.

Keskeisin tehtäväsi on johtaa kaupungin tietohallintoa ja kehittää kaupungin digitalisaatiota. Sinulla on osaamista digi- ja kyberturvallisuudesta sekä tietohallinnon prosesseista, tietojärjestelmien hankkimisesta sekä toimittajien hallinnasta. Hahmotat prosessien ja palveluiden kehittämisen mahdollisuudet järjestelmänäkökulmasta. Käynnistät ja viet läpi kehittämishankkeita yhdessä eri alojen substanssiosaajien kanssa. Kannustat ihmisiä näkemään digitalisaation mahdollisuudet.

Vastaat tietohallinnon kehittämisestä, kaupungin ict-teknologiasta, kokonaisarkkitehtuurista sekä tietoturvasta. Vastuullasi on ulkoistettujen palvelujen toimivuus ja toimit erilaisissa kansallisissa yhteistyöverkostoissa.
Odotamme sinulta laaja-alaista kokemusta tietohallinnosta, tietoturvasta ja -suojasta sekä strategista näkemystä. Sinulla on myös kokemusta tietohallinnon strategisesta kehittämisestä sekä IT-alan sopimusneuvotteluista ja niihin liittyvien palvelutasojen määrittelystä. Olet analyyttinen, joustava, yhteistyökykyinen ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Pystyt myös toimimaan joustavasti vaihtelevassa toimintaympäristössä. Johdat vastuualuettasi tehokkaasti, hyödyntäen sekä tiimin osaamisen että uuden teknologian suomat mahdollisuudet. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat viestiä sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, riittävä johtamistaito ja kokemus sekä perehtyneisyys tietohallinnon tehtäviin.

Edellytämme kokemusta laajan organisaation tietohallinnon tai vastaavan digitoiminnon johtamisesta ja muutosjohtamisesta, esihenkilökokemusta ja hyviä esihenkilötaitoja, sekä kokemusta ICT-ratkaisujen ja -toimintojen kehittämisestä.

Johtamisosaaminen sekä tiedolla johtaminen, erityisesti pilvi- ja Azure-ympäristöissä katsotaan eduksi virassa. Arvostamme julkishallinnon toimintatapojen tuntemusta, kuntien hallinnon ja talouden tuntemusta sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Virka täytetään vakinaisesti 1.1.2024 alkaen, mutta virkaa on mahdollista hoitaa sijaisena jo ennen ko. ajankohtaa.

Virkaan valitun tulee esittää selvitys terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Viran palkkaus ja palvelussuhteen ehdot ovat KVTES:n mukaiset. Virassa on kokonaispalkka ja kokonaistyöaika. Työpiste sijaitsee Kouvolan keskustassa, kaupungintalolla.

Kouvolan kaupungilla panostetaan monipuolisesti henkilöstön perehdyttämiseen, hyvinvointiin, työkyvyn ylläpitoon sekä koulutukseen. Työnantaja tarjoaa useita henkilöstöetuja, mm. kulttuuriin ja liikuntaan liittyen. Kouvolan kaupungilla on käytössä joustava etätyömahdollisuus, mikä helpottaa työn ja perhe-elämän yhteensovittamista.
Tärkein tavoitteemme työssämme on halu toimia kaupunkilaisten parhaaksi. Henkilöstövisiomme on: Rakkaudesta lajiin – me teemme Kouvolaa!

Tutustu Kouvolaan:
https://www.kouvola.fi
https://www.kouvola.fi/nakoisesi-paikka/

Sivun alkuun