Suunnitteluinsinööri

Olisitko sinä uusi suunnitteluinsinöörimme?

Etsimme ammattitaitoista ja oma-aloitteista suunnitteluinsinööriä vakituiseen toimeen 1.3.2023 alkaen täydentämään tiimimme asiantuntemusta. Tehtävä on monipuolinen, mielenkiintoinen ja vastuullinen. Asiantuntijaorganisaatiossa saat tukea ja apua kehittyä työssäsi ja samalla tuot oman osaamisesi ja persoonasi osaksi tiimiä.

Suunnitteluinsinööri toimii yhdyskuntatekniikan suunnitteluyksikössä. Perustehtäväsi on laatia katu-, alue-, liikenteenohjaus- sekä vesihuoltosuunnitelmia. Toimit sinulle nimetyssä suunnitteluhankkeessa pääsuunnittelijana ja tehtävänäsi on yhteensovittaa eri suunnittelukokonaisuuksien; viranomaisten, yhteistyökumppaneiden sekä kuntalaisten tarpeita. Pääset tehtävässäsi osallistumaan yleis- ja asemakaavoitustyöhön sekä katusuunnitteluun liittyvien konsulttitöiden ohjaukseen. Tehtäviin voi kuulua myös muita ympäristön rakentamiseen liittyviä suunnittelutehtäviä. Sinulla on omatoiminen ja itsenäinen työskentelyasenne, mutta uskallat kysyä apua tarvittaessa. Hallitset myös hyvät kommunikointitaidot, sillä teet yhteistyötä kuntalaisten sekä eri sidosryhmien kanssa. Sinulla on mielellään kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta sitäkin tärkeämpää on motivoitunut ja oppimishaluinen asenne.

Työtehtävien sisällön painopiste määritellään hakijan koulutuksen sekä aikaisemman työkokemuksen perusteella.

Kelpoisuusvaatimuksena ovat soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava opistotason insinöörin tutkinto sekä riittävä työkokemus ja lisäksi suomen kielen sujuva suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Tehtävän palkkaus on 3500-3950 euron välillä riippuen valitun kokemuksesta. Noudatamme tehtävässä neljän (4) kuukauden koeaikaa. Työpiste sijaitsee Kouvolan keskustassa, kaupungintalolla.

Kouvolan kaupungilla panostetaan monipuolisesti henkilöstön perehdyttämiseen, hyvinvointiin, työkyvyn ylläpitoon sekä koulutukseen. Työnantaja tarjoaa useita henkilöstöetuja, mm. kulttuuriin ja liikuntaan liittyen. Kouvolan kaupungilla on käytössä joustava etätyömahdollisuus.

Kouvola, näköisesi paikka: https://www.kouvola.fi/nakoisesi-paikka/

Tehtävän hakuaikaa on jatkettu 20.2.2023 klo 23.59 asti ja aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan.

Sivun alkuun