Rakennustarkastaja

Haemme RAKENNUSTARKASTAJAA viransijaisuuteen ajalle 5.9.2022 – 31.8.2023.

Rakennustarkastajan virassa vastaat rakennusvalvonnan lakisääteisten tehtävien suorittamisesta Kouvolan kaupungin alueella. Tuotat rakennusvalvontapalveluita kuntalaisille, yrityksille ja muille yhteistyötahoille. Tukenasi on noin 15 hengen kaikkien hyvinvointiin suuntautunut työyhteisö, mukaan lukien kolme rakennustarkastajakollegaa. Työssä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Rakennustarkastajan virkatehtäviin sisältyvät rakentamiseen tarvittavien lupahakemusten käsittely ja päätösten tekeminen sekä tarvittaessa katselmusten ja tarkastusten suorittaminen. Lisäksi tehtäviin kuuluvat neuvonta rakentamiseen liittyvissä asioissa sekä osallistuminen rakennusvalvonnan kehitystyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto (esim. arkkitehti, dipl.ins. tai YAMK/AMK -tutkinto) tai aikaisempi rakennusinsinöörin tai rakennusarkkitehdin tutkinto.

Viran hoito edellyttää oma-aloitteisuutta, tietotekniikan hallintaa, yhteistyö- ja asiakaspalvelukykyä sekä suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi katsotaan muutaman vuoden kokemus tehtävää vastaavasta rakennusvalvontatyöstä tai rakennussuunnittelusta. Myös äskettäin valmistuneelle kehittymiseen suuntautuneelle tehtävä tarjoaa erinomaisen ammatillisen kasvun paikan.

Virkasuhteeseen otettavan on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Koeaika on neljä (4) kuukautta. Tehtäväkohtainen palkka on 3535 e/kk + mahdollinen ammattialalisä.

Hakemuksen liitteeksi tulee liittää CV. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastattelut pyritään pitämään ma 1.8.2022.

Sivun alkuun