Opetuspalvelupäällikkö

Haluatko työskennellä merkityksellisessä tehtävässä, joka tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden päästä rakentamaan Kouvolan perusopetuksen tulevaisuutta. Kaupunkistrategiamme kasvukärkiä ovat lapset ja nuoret. Kouvola uudistaa kouluverkkoa ja investoi uusiin yhtenäiskouluihin ja monitoimitaloihin.

Haemme joukkoomme

OPETUSPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Tule osaavaan joukkoomme rakentamaan perusopetuksen kokonaisuutta sekä kasvatuksen ja opetuksen johtoryhmän jäseneksi. Opetuspalvelupäällikkö johtaa vastuualueensa toimintaa ja palvelujen järjestämistä sekä tekee tiivistä yhteistyötä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen oppilaitosten kanssa. Vastuuseen liittyy myös osallistuminen hyvinvointialueiden rajapintayhteistyöhön oppilashuollon järjestämiseen liittyen. Opetuspalvelupäällikkönä osallistut sivistyksen toimialan kehittämistehtäviin. Olet myös perusopetuksen hallinnon ja koulujen rehtoreiden esihenkilö ja toimit kasvatus- ja opetusjohtajan sijaisena.

Odotamme sinulta:
– vahvaa kokemusta pedagogisesta kehittämisestä sekä aitoa kiinnostusta ja innostusta kehittämistyöhön
– hyvää strategista kokonaisnäkemystä opetusalasta ja kokemusta muutosjohtamisesta
– osallistavaa, innostavaa ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta
– hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja
– talousosaamista
– opetusalaan liittyvän lainsäädännön sekä virka- ja työehtosopimusten tuntemusta
– kykyä hallita kokonaisuuksia ja toimia erilaisissa verkostoissa

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, opetusalan hallinnon osaaminen, alan tuntemus ja riittävä johtamistaito.

Virka täytetään toistaiseksi 1.8.2023 ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Virkaan valitun tulee esittää selvitys terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisina.

Hakuaika päättyy 12.6.2023 klo 14.00.

Sivun alkuun