Nuoriso-ohjaaja, erityisnuorisotyö

Haluatko tehdä monipuolista, itsenäistä ja merkityksellistä työtä kouvolalaisten nuorten eteen? Haemme mahtavaan työporukkaamme oma-aloitteista nuoriso-ohjaajaa erityisnuorisotyöhön.

Erityisnuorisotyön pääpaino on ehkäisevässä päihdetyössä.
Nuoriso-ohjaajan pääasialliset tehtävät ovat:
– asiakastyö (yksilö- ja pienryhmät)
– kouluyhteistyö (kuten teemaoppitunnit)
– liikkuva nuorisotyö

Nuoriso-ohjaajan (erityisnuorisotyö) tehtävänä on nuorten hyvinvointia edistävien toimintojen ideointi, suunnittelu ja toteutus yksin ja yhdessä alueen muiden nuoriso-ohjaajien ja toimijoiden kanssa. Pääasiallisena kohderyhmänä ovat alle 18-vuotiaat. Työhön sisältyy säännöllistä iltatyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena soveltuva korkeakoulututkinto (esim. yhteisöpedagogi tai sosionomi) tai toisen asteen tutkinto ja vähintään kahden vuoden työkokemus yksilötyöstä nuorten parissa. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta nuorten kanssa työskentelystä. Arvostamme valmiuksia monialaiseen yhteistyöhön ja valmiutta kohdata haastavia tilanteita.

Tehtävän valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Nuorten Kouvola: https://www.nuortenkouvola.fi/

Sivun alkuun