Maankäyttöinsinööri

Oletko hyvä ja ratkaisuhakuinen neuvottelija sekä viihdyt maaomaisuuden hallinnointiin liittyvien päätösten, sopimusten ja niihin liittyvien kysymysten parissa. Osaatko löytää keinoja kaupungin tuottamattoman maaomaisuuden vähentämiseksi sekä maanmyynti- ja maanvuokratulojen lisäämiseksi?

Sinun ei tarvitse olla täydellinen, kunhan olet ahkera ja valmis kehittymään tehtävien mukana.
Jos näistä ominaisuuksista tunnistit itsesi, saatat olla hakemamme henkilö maankäyttöinsinööriksi!

Viran kelpoisuusvaatimuksena on maanmittausinsinööri (AMK) tai vastaava.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, kokonaisuuksien hallintaa, kykyä toimia itsenäisesti sekä ryhmässä.

Tarjoamme monipuolisen näköalapaikan kaupungin kehittämiseen sekä mukavan, osaavan ja yhteistyökykyisen työyhteisön.

Viran palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Työaikamuotona on toimistotyöaika (36,25 h/viikko).

Noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä annetussa ajassa nähtäväksi hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Tarjoamme kilpailukykyiset palvelussuhteen ehdot, hyvät henkilöstöedut (mm. ePassi) sekä mielekkään työympäristön. Meillä on mahdollisuus osittain etätyöhön, mikä helpottaa työn ja perhe-elämän yhteensovittamista. Henkilöstön työhyvinvointia ja osaamista kehitetään suunnitelmallisesti. Kouvolan kaupungin asukkaille tuottaa palveluja noin 3 000 työntekijää. Tärkein tavoitteemme työssämme on halu toimia kaupunkilaisten parhaaksi. Henkilöstövisiomme on: Rakkaudesta lajiin – me teemme Kouvolaa!

Sivun alkuun